پیراشکی اسفناج

زمان آماده سازی
120 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
12 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 کیلو گرم
اسفناج
300 گرم
عدس
2 عدد بزرگ
پیاز
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
روغن جامد
پیراشکی اسفناج

پیراشکی اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه خراسان شمالی است که نام محلی آن در زبان کرمانجی اگنجه می باشد و معمولا در فصل بهار و با اسفناج محلی تهیه می شود که عطر و طعم بی نظیری دارد و بسیار خوشمزه است .

طرز تهیه این پیراشکی بسیار راحت است و از مواد ساده ای برای تهیه آن استفاده می شود .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه پیراشکی اسفناج را آموزش می دهد .

برای تهیه پیراشکی اسفناج ابتدا خمیر را آماده می کنیم که طرز تهیه آن در همین سایت آموزش داده شده است .

البته می توانید از خمیر نان آماده در نانوایی ها نیز استفاده کنید . ( من برای تهیه پیراشکی اسفناج ، مواد خمیر را دو برابر کردم )

اسفناج ها را خوب پاک کرده و می شوییم . سپس اجازه می دهیم آب آن برود و بعد ریز می کنیم . اسفناج های ریز شده را در قابلمه ای ریخته و در آن را می بندیم تا بخارپز شده و رنگ آن کمی تغییر کند . سپس زیر حرارت را خاموش کرده و اسفناج ها را آبکش می کنیم تا آب آن کاملا جدا شود .

عدس ها را نیز پاک کرده و می گذاریم تا بپزند .

در یک تابه دو عدد پیاز بزرگ را نگینی ریز کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند . زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم . سپس عدس های پخته شده و اسفناج ها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به مدت 10 تا 15 دقیقه خوب تفت بخورد و در پایان نمک را نیز اضافه می کنیم .

خمیر آماده شده و ور آمده را به چند قسمت تقسیم می کنیم . برای هر پیراشکی اسفناج ، خمیرهای 200 گرمی آماده می کنیم .

سپس هر خمیر را روی سطح کار که کمی آرد پاشی شده باز می کنیم و کمی از مواد اسفناج را روی آن می گذاریم ( به طوری که نصف خمیر را بپوشاند ) و بعد طرف دیگر خمیر را روی آن بر می گردانیم و با چنگال و یا انگشت ها دور آن را می پیچیم تا باز نشود .

تمام پیراشکی ها را آماده کرده و آنها را در سینی فر که آرد پاشی کرده اید قرار دهید .

سپس سینی  پیراشکی اسفناج را در فری که از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزند و بعد گریل را روشن می کنیم تا روی ان هم کمی طلایی رنگ شود .

  1. در تهیه پیراشکی اسفناج می توانید از سیب زمینی نگینی شده و گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید .
  2. می توانید قبل از قرار دادن پیراشکی ها در فر روی آن را با زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*