- زمان آماده سازی
- 90 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 30 دقیقه
- میزان دشواری
- سخت
- مناسب برای
- 4 نفر
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- فوریه 13, 2016
پیراشکی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که چون در شکلهای مختلفی تهیه می شود و به صورت لقمه ای و ساندویچی است غذایی مناسب برای وعده های غذایی و هم چنین مناسب برای پیک نیک ، مدرسه و سرکار است و به خاطر شکل و شمایل آن در بین کودکان نیز طرفداران زیادی دارد.
این پیراشکی چون به صورت خانگی و با مواد سالم تهیه و در فر پخته می شود گزینه بسیار مناسبی است که در سایت آشپزی آیکابان آموزش داده می شود .
ابتدا مرغ را با کمی آب و نمک و زرد چوبه می گذاریم تا آب پز شود. پیاز ، سیب زمینی ، قارچ ، فلفل دلمه ی و سیر را نگینی خرد می کنیم.
در تابه ای روغن ریخته و پیازهای نگینی شده را در آن ریخته می گذاریم کمی نرم شوند. سپس سیب زمینی را اضافه می کنیم وقتی کمی پخت قارچ و فلفل دلمه ای و سیر راضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد باهم ترکیب شوند. هویج را رنده کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم . مرغ پخته شده را هم ریش ریش کرده و با مواد بالا ترکیب می کنیم . نمک و فلفل و زردچوبه و پودر پیاز و پودر سیر را هم به مواد می زنیم و تفت می دهیم تا کاملا با مواد بالا مخلوط شود و در پایان رب را اضافه می کنیم .
روی سطح کارمان را کمی ارد پاشیده کمی از خمیر جادویی را روی سطح کار قرار داده و با وردنه صاف می کنیم . خمیر را به اندازه دلخواه قالب زده و یا برش می دهیم و کمی از مواد پیراشکی را گوشه خمیر ریخته و روی آن کمی پنیر پیتزا و کمی پودر آویشن می ریزیم و می پیچیم و در سینی فر که چرب و آرد پاشی شده قرار می دهیم . بعد اینکه تمامی پیراشکی ها را پیچیدیم ، زرده تخم مرغ و زعفران را ترکیب کرده و رومال می کنیم و بعد روی پیراشکی ها سیاه دانه و یا کنجد ریخته و در فری که از قبل داغ شده به مدت نیم ساعت قرار می دهیم .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !