دسر پلمبیر

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
180 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
30 گرم
گردو خرد شده
2 قاشق مربا خوری
پودر ژلاتین
2 عدد
تخم مرغ
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
5 قاشق غذا خوری
شکر
2 قاشق غذا خوری
پودر شکر
1 لیوان
خامه
1/2 پیمانه
شیر
به مقدار لازم
مربای دلخواه
30 گرم
خلال پسته
دسر پلمبیر

دسر پلمبیر ، یک دسر خوشمزه و مجلسی است که بسیار پر طرفدار بوده و می توان آن را برای میهمانی ها و تولد تهیه و سرو کرد . این دسر طرز تهیه بسیار راحتی دارد و در کوتاه ترین زمان می توانید آن را آماده کنید .
دسر پلمبیر را می توان در قالب های تک نفره سرو کرد و یا در قالب های بزرگ ریخته و بعد از آماده شدن در ظرف مورد نظر برگردانده و برش داد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه دسر پلمبیر را آموزش می دهد .
برای تهیه دسر پلمبیر ، ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را با همزن برقی آنقدر می زنیم تا سفت و پفکی شود ، به طوری که وقتی کاسه را بر می گردانیم بیرون نریزد و بعد آن را در یخچال قرار می دهیم .
به زرده های تخم مرغ هم شکر و وانیل را اضافه کرده و آنقدر می زنیم تا کرم رنگ و روشن شود .
پودر ژلاتین را در مقدار کمی آب سرد حل کرده و روی بخار کتری می گذاریم تا شفاف شود .
شیر را هم روی حرارت می گذاریم تا داغ شود . سپس ژلاتین حل شده در آب را به شیر اضافه می کنیم . حالا شیر را کم کم به زرده های تخم مرغ اضافه کرده و به صورت مرتب هم می زنیم تا زرده تخم مرغ در آن لخته نشود .
پودر شکر را به خامه اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا فرم بگیرد و بعد خامه و سفیده تخم مرغ را به مایع پلمبیر اضافه می کنیم .
ته قالب مورد نظرکمی مربا ، گردو و یا پسته ریخته و مابقی گردوهای خرد شده را به مایع پلمبیر اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن آن را در قالب ریخته و دسر را در یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۳ ساعت بماند و آماده شود . دسر پلمبیر را به هنگام سرو از یخچال خارج کرده و در ظرف مورد نظر بر گردانده و سرو می کنیم .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*