امروز می خواهیم طرز تهیه یک دسر فوق العاده خوشمزه و در عین حال بسیار ساده را آموزش دهیم که به راحتی و در کوتاه ترین زمان ممکن می توانید آن را آماده کنید .
دسر لیوانی که از مواد ساده ای تشکیل شده و می توانید برای کرم آن از پودر کاکائو ، قهوه ، وانیل و یا حتی زعفران نیز استفاده کنید و دسر لیوانی با طعم دلخواه را تجربه کنید که من امروز طرز تهیه دسر لیوانی با طعم قهوه و شکلات را آموزش می دهم که مزه آن بی نظیر است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه دسر لیوانی با طعم قهوه و شکلات را آموزش می دهد .
برای تهیه دسر لیوانی ابتدا کرم آن را آماده می کنیم . شیر سرد ، آرد سفید و نشاسته ذرت را داخل کاسه ای ریخته و هم می زنیم تا نشاسته و آرد در شیر کاملا حل شود و بعد آن را از صافی رد می کنیم تا گلوله ای در شیر باقی نماند .
حالا به ترکیب مواد بالا شکر و وانیل را هم اضافه کرده و آن را صاف کرده و به طور مساوی در دو قابلمه جداگانه می ریزیم .
به یکی از قابلمه ها پودر قهوه فوری و به دیگری چند تکه شکلات اضافه کرده و هر کدام را جداگانه روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا به غلظت مناسب برسد . فقط باید به صورت مداوم هم بزنید تا کرم ته نگیرد و گلوله نشود .
سپس کرم ها را از روی حرارت برداشته و کره را به هرکدام اضافه کرده و هم می زنیم تا کره نیز در کرم شکلاتی و قهوه حل شود و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود .
حالا بیسکوئیت ها را خرد کرده و ته لیوان های مورد نظر می ریزیم . یک لایه کرم قهوه ریخته و در صورت تمایل روی کرم موز حلقه شده قرار می دهیم و لایه بعدی کرم شکلاتی می ریزیم و به همین منوال ادامه می دهیم تا لیوان ها پر شود .
سپس دسر لیوانی را حداقل به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کرم ها به خورد بیسکوئیت ها برود .
در صورت تمایل روی دسر لیوانی را با توت فرنگی و خلال پسته تزئین و سرو می کنیم .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !