- زمان آماده سازی
- 120 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 40 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 2 نفر
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- ژوئن 1, 2016
- 2 پیمانه
- برنج
- 200 گرم
- گوشت گوسفندی
- 2 عدد
- گوجه فرنگي
- 1 عدد
- سیب زمینی
- 2 عدد
- پیاز
- 2 حبه
- سیر
- 1 قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی
- 1/2 قاشق چای خوری
- زردچوبه
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
دمی گوشت یکی از خوشمزه ترین و در عین حال ساده ترین انواع برنج های مخلوط است که طرز تهیه بسیار ساده ای نیز دارد .
این غذا بسیار مقوی نیز می باشد ، چرا که برنج و مخلفات آن همراه با گوشت در آب گوشت پخته می شوند .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه دمی گوشت را آموزش می دهد .
برای تهیه دمی گوشت ، ابتدا برنج را شسته و با کمی آب می گذاریم تا خیس بخورد .
گوشت را در قابلمه قرار داده و به آن آب اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید و بعد کف روی گوشت را کاملا می گیریم تا در پایان آب گوشت شفافی داشته باشیم .
یک عدد پیاز را به همراه فلفل سیاه و کمی زردچوبه و دو حبه سیر به گوشت اضافه کرده و در قابلمه را می بندیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد .
در یک قابلمه کمی روغن ریخته و یک عدد پیاز نگینی شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند .
یک عدد سیب زمینی را نیز پوست گرفته و نگینی خرد کرده و به پیاز داغ اضافه می کنیم .
گوجه ها را نیز رنده کرده و اضافه می کنیم . نمک ، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی گوجه گرفته شود . حالا رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم .
آب روی برنج را خالی کرده و آن را به سس بالا اضافه می کنیم .
در پایان گوشت پخته شده را به همراه آب آن ( پیاز و سیر را جدا می کنیم ) به برنج اضافه کرده و نمک آن را می چشیم . در صورت نیاز نمک را زده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب روی برنج خشک شود و بعد دمی گذاشته ، صبر می کنیم دمی گوشت ما آماده شود .
دمی گوشت را در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه سالاد شیرازی سرو کنید .
- می توانید دمی گوشت را به همین صورت تهیه و در پلوپز آماده کنید .
- رب گوجه فرنگی را از مواد بالا می توانید حذف کنید .
- برای این مقدار برنج ایرانی 2.5 پیمانه آب گوشت کافی است .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !