کوکوی لوبیا سبز یکی از خوشمزه ترین انواع کوکو است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و می توانید در کوتاه ترین زمان آن را تهیه و سرو کنید . کوکوی لوبیا سبز را می توان به عنوان پیش غذا در میهمانی ها و یا به عنوان وعده اصلی برای شام و یا نهار تهیه کرد .
کوکوی لوبیا سبز معمولا به دو روش کوکو با گوشت و کوکوی بدون گوشت تهیه می شود که ما امروز طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز بدون گوشت را آموزش می دهیم .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز را آموزش می دهد .
برای تهیه کوکوی لوبیا سبز ، ابتدا لوبیا را شسته و ریز می کنیم و به همراه هویج نگینی شده آبپز می کنیم به طوری که آب روی آن کاملا خشک شود .
یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا سبک شده و طلایی رنگ شود . سپس سیر رنده شده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم . هویج و لوبیای ریز شده و آبپز را هم اضافه کرده و تفت می دهیم . نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و زیر حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد ما کمی خنک شود . سپس دو عدد تخم مرغ درشت را اضافه کرده و هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند . در پایان یک قاشق آرد و یا پودر سوخاری نیز اضافه کرده و هم می زنیم .
کف تابه مورد نظر کمی روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود . سپس مایع کوکوی لوبیا سبز را اضافه کرده و سطح آن را صاف می کنیم . در تابه را بسته و اجازه می دهیم تا کوکوی ما با حرات ملایم بپزد و یک طرف آن سرخ شود .
سپس کوکوی لوبیا سبز را برگردانده و اجازه می دهیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود .
سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانده و بعد از تزئین برش زده و سرو می کنیم .
می توانید هویج نگینی شده را از دستور حذف کنید . اما هویج رنگ و لعاب بیشتری به کوکوی شما می دهد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !