- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 40 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 5 نفر
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- ژوئن 9, 2016
- 300 گرم
- گوشت چرخ کرده
- 3 عدد
- سیب زمینی
- 1 عدد
- پیاز
- 1 عدد
- تخم مرغ
- 1 قاشق غذا خوری
- رب انار
- 2 قاشق غذا خوری
- گردو خرد شده
- 5 عدد
- گوجه فرنگي
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
- 1/2 قاشق چای خوری
- زردچوبه
کتلت قلقلی یکی از غذاهای معروف قائم شهر در مازندران است که بسیار لذیذ و خوشمزه است .
طرز تهیه کتلت قلقلی کمی وقت گیر است ولی نتیجه کار بسیار دلچسب است .
مواد مورد نیاز برای تهیه کتلت قلقلی همان مواد کتلت گوشت و سیب زمینی است به علاوه گردوی خرد شده و رب انار که طعم بی نظیری به کتلت ما می دهد .
می توانید این کتلت های خوشمزه را برای افطار و یا سحری آماده و در کنار خانواده سرو کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کتلت قلقلی قائم شهر را آموزش می دهد .
برای تهیه کتلت قلقلی ابتدا سیب زمینی را پوست گرفته و رنده ریز می کنیم . پیاز را نیز رنده کرده و به سیب زمینی اضافه می کنیم . آب اضافه پیاز و سیب زمینی را می گیریم و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم .
یک عدد تخم مرغ را شکسته و به مایه کتلت می افزاییم .
گردوها را شکسته و خرد می کنیم و به همراه رب انار به مواد بالا اضافه می کنیم .
در پایان نمک ، فلفل و زردچوبه را نیز زده ومواد کتلت را هم می زنیم تا تمامی مواد باهم ترکیب و مایه یک دستی حاصل شود .
حالا از مایه کتلت قلقلی ، به اندازه یک گردو برداشته و کف دست گرد می کنیم و کنار می گذاریم . این کار را ادامه می دهیم تا مواد کتلت تمام شود .
در یک قابلمه مقداری روغن ریخته و صبر می کنیم تا داغ شود و بعد کتلت قلقلی را داخل روغن ریخته و سرخ می کنیم .
5 عدد گوجه را شسته و از وسط نصف می کنیم و به آن کمی نمک و فلفل می زنیم .
در یک قابلمه مقدار خیلی کمی روغن ریخته و گوجه ها را داخل قابلمه قرار داده و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزند.
کتلت قلقلی را در ظرف مورد نظر چیده و با گوجه ، خیار شور و پیاز تزئین و با نان یا پلو سرو می کنیم .
- زیر حرارت را کم می کنیم تا کتلت ها با حرارت ملایم سرخ شوند چرا که حرارت زیاد باعث سوختن گردوها و در نتیجه تلخ شدن کتلت ها می شود .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !