کاپ کیک کشمشی یکی از خوشمزه ترین و خوش بافت ترین انواع کاپ کیک است که طرز تهیه آسانی دارد و می توان آن را در کوتاه ترین زمان تهیه و به عنوان عصرانه و یا برای صبحانه با چای و یا شیر سرو کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کاپ کیک کشمشی را آموزش می دهد .
برای تهیه کاپ کیک کشمشی کره ، تخم مرغ و شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا با دیگر مواد همدما شود .
آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین را باهم ترکیب کرده و 3 بار الک می کنیم . فر را هم روشن می کنیم تا گرم شود .
کره و شکر را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ و یک دست شود . سپس تخم مرغ ها را به همراه وانیل و هل اضافه کرده و آنقدر می زنیم تا حسابی پف کند و مایع تقریبا سفید رنگی به دست آید . حالا شیر را نیز اضافه کرده و مخلوط می کنیم . ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله به مایع کاپ کیک اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد ترکیب شود . در پایان کشمش هایی را که از قبل شسته و خشک کرده ایم را در کمی آرد می غلتانیم و بعد به مایع کاپ کیک اضافه می کنیم و با کاردک هم می زنیم تا مخلوط شود و مایع نسبتا رقیقی به دست آید .
کف قالب های کاپ کیک را چرب و آرد پاشی کرده و یا کپسول های کاغذی می گذاریم . قالب ها را تا 2/3 با مایع کاپ کیک کشمشی پر می کنیم . سپس قالب ها را در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزند .
سپس از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن از قالب ها جدا می کنیم .
کاپ کیک کشمشی را در ظرف مورد نظر چیده و با یک فنجان چای و یا شیر سرو می کنیم .
بعد از گذشت 20 دقیقه از چخت کاپ کیک ، با یک خلال دندان یکی از آنها را امتحان کنید . اگر خلال دندان از داخل کاپ کیک تمیز بیرون آمد ، آماده است در غیر این صورت به مدت زمان بیشتری برای پخت نیاز است .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !