زیره یکی از گیاهان معطری است که طبیعت بسیار گرمی دارد و به دو نوع زیره سیاه و زیره سبز تقسیم می شود . این گیاه معمولا در تمام مناطق ایران می روید ولی معروف ترین آن زیره کرمان است که سیاه رنگ است و عطر بسیار خوبی دارد . گیاه زیره هم در آشپزی و هم در طب کاربرد دارد .
در آشپزی از زیره به عنوان ادویه ، همراه با برنج و دمنوش استفاده می شود .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه دمنوش زیره سیاه را آموزش می دهد .
برای تهیه دمنوش زیره سیاه ، ابتدا آب را می گذاریم تا به جوش آید .
یک قاشق غذا خوری زیره سیاه را در قوری ریخته و روی آن آبجوش می ریزیم و اجازه می دهیم دمنوش ما درمدت 20 دم کشیده و آماده شود .
خواص دمنوش زیره سیاه :
مصرف این دمنوش برای جلوگیری از کم خونی بسیار مفید است .
دمنوش زیره سیاه تاثیر مثبتی روی دستگاه قلب و عروق و هم چنین دستگاه ادراری و تناسلی دارد .
مصرف دمنوش زیره سیاه ادرار آور و قاعده آور است . علاوه بر آن تاثیر زیادی در کم کردن دردهای قاعدگی دارد و در تنظیم دوره قاعدگی نیز بسیار موثر است .
مصرف دمنوش زیره تاثیر مثبتی بر روی دستگاه عصبی دارد و باعث جلوگیری از تشنج نیز می شود .
دمنوش زیره باعث افزایش شیر زنان در دوران شیردهی می شود .
دمنوش زیره سیاه ضد نفخ است و هم چنین معده و دستگاه گوارش را تقویت می کند .
این دمنوش باعث تعریق می شود و در نتیجه مصرف آن باعث لطافت پوست می شود .
مصرف دمنوش زیره سیاه در از بین بردن سکسکه های نفخی و هم چنین تنگی نفس بسیار موثر است .
مصرف این دمنوش در هضم غذا و برطرف کردن سوء هاضمه نقش مهمی دارد .
دمنوش زیره در از بین بردن دل پیچه و اسهال در کودکان کاربرد دارد .
مصرف دمنوش زیره سیاه در دوران بارداری توصیه نمی شود و چون زیره سیاه طبیعت گرم و خشکی دارد ، بهتر است افرادی که طبع گرمی دارند با احتیاط بیشتری آن را مصرف کند .
برای تهیه دمنوش زیره سیاه علاوه بر زیره ، می توانید از پودر آن نیز استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !