سوپ خامه ای

حداکثر زمان پخت
120 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
8 نفر
وعده غذایی
پیش غذا
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 پیمانه
جو پرک
1 عدد
پیاز
1 عدد
سینه مرغ
1 پیمانه
هویج خرد شده
1 پیمانه
قارچ خرد شده
1/2 پیمانه
ذرت
1/2 پیمانه
نخود فرنگی
1 بسته
خامه صبحانه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
آبلیمو
2 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده
سوپ خامه ای

سوپ خامه ای ، یکی از خوشمزه ترین و مجلسی ترین انواع سوپ است که طعم فوق العاده ای دارد و بسیار پر طرفدار تر است و فقط کافی است یک بار آن را آمتحان کنید تا مشتری همیشگی این سوپ لذیذ شوید . برای تهیه این سوپ از خامه استفاده می شود و برای همین است که به آن سوپ سفید نیز می گویند .
سوپ خامه ای و یا سوپ سفید یک پیش غذای مناسب برای انواع میهمانی ها محسوب می شود .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه سوپ خامه ای و یا سوپ سفید را آموزش می دهد .
برای تهیه سوپ خامه ای ، جو پرک را از چند ساعت قبل با مقداری آب می گذاریم تا خیس بخورد .
هویج و پیاز را شسته ، پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم . قارچ ها را هم شسته و خلالی می کنیم .
در یک قابلمه جو پرک را ریخته و به آن سینه مرغ ، هویج و پیاز نگینی شده ، قارچ خلالی شده و در صورت تمایل نخود فرنگی و ذرت را اضافه کرده و با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید و بعد زیر حرارت را کم می کنیم تا سوپ ما با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد .
بعد از اینکه سینه مرغ پخت ، آن را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش می کنیم و دوباره به سوپ اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا جوها نیز پخته و سوپ به غلظت مناسب برسد . سپس زیر حرارت را خاموش کرده و یک بسته خامه صبحانه را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خامه با دیگر مواد ترکیب شود و نبرد . در پایان نمک ، فلفل قرمز و فلفل سیاه ، آبلیموی تازه و مقدار کمی جعفری ساطوری شده را اضافه کرده و سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با لیموی تازه سرو می کنیم .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*