پاوند کیک پنیری

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
70 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
12 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
4 عدد
تخم مرغ
1 1/2 پیمانه
شکر
2 1/4 پیمانه
آرد
100 گرم
کره
200 گرم
پنیر خامه ای
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
3 قطره
اسانس بادام
1/4 قاشق چای خوری
نمک
پاوند کیک پنیری

پاوند کیک ، یکی از انواع کیک های کره ای است که منشا آن کشور انگلستان است و بسیار خوشمزه بوده و عطر بی نظیری دارد . پاوند کیک ، به کیک هایی گفته می شود که از ترکیب چهار ماده اصلی یعنی کره ، تخم مرغ ، شکر و آرد تشکیل شده است . البته پاوند کیک انواع مختلفی دارد و بنا به نوع آن از مواد دیگری علاوه بر مواد ذکر شده استفاده می شود که یکی از آنها پاوند کیک پنیری است که امروز آموزش داده می شود .
نکته جالبی که در این نوع کیک وجود دارد این است که در آن به هیچ عنوان از بکینگ پودر و جوش شیرین استفاده نمی شود و پف کیک به خاطر هم زدن زیاد آن می باشد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه پاوند کیک پنیری را آموزش می دهد .
برای تهیه پاوند کیک پنیری ، ابتدا کره و تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا همدمای محیط شده و کره نرم شود . آرد و نمک را باهم ترکیب کرده ، دو یا سه بار الک می کنیم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
کره نرم شده و پنیر خامه ای یا ماسکارپونه را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شود . سپس شکر را هم اضافه کرده و هم حدود ۶ تا ۸ دقیقه هم می زنیم تا حجم آن دو برابر شود . تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هرکدام را حداقل یک دقیقه هم می زنیم . وانیل و اسانس مورد نظر ( لیمو و یا بادام را هم اضافه کرده و هم می زنیم ) . حالا همزن را خاموش کرده و آرد را کم کم اضافه کرده و با یک کاردک آرام آرام هم می زنیم تا آرد هم با دیگر مواد مخلوط شده و مایع یک دستی به دست آید . مایع پاوند کیک پنیری نسبت به دیگر کیک ها از غلظت بیشتری برخودار است .
کف قالب مورد نظر که بهتر است قالب لوف و یا قالب میان تهی باشد را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . مایع پاوند کیک پنیری را در قالب ریخته و آن را در فری که از قبل گرم شده به مدت ۶۰ تا ۷۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده ایم در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد . سپس گریل روشن می کنیم تا روی کیک هم طلایی رنگ شود .
پاوند کیک پنیری را بعد از پخت از فر خارج می کنیم تا خنک شود . سپس از قالب خارج کرده و با یک فنجان چای سرو می کنیم .

  1. در صورت تمایل می توانید به مواد پاوند کیک 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر اضافه کنید ولی این کیک بدون بکینگ پودر هم بافت بسیار عالی دارد .
  2. مهم ترین نکته در تهیه پاوند کیک هم زدن درست و زیاد کره ، پنیر و شکر و بعد از آن هم زدن تخم مرغ ها است و همان باعث پف کیک می شود .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*