- زمان آماده سازی
- 60 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 45 دقیقه
- میزان دشواری
- متوسط
- مناسب برای
- 10 نفر
- وعده غذایی
- عصرانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- فوریه 14, 2017
- 2 پیمانه
- آرد
- 1 پیمانه
- شکر
- 1/2 پیمانه
- شیر
- 1/2 پیمانه
- روغن مایع
- 4 عدد
- تخم مرغ
- 4 قاشق غذا خوری
- شکر اضافه
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل
- 3 پیمانه
- شیر اضافه
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل اضافه
- 15 گرم
- کره
- 2 قاشق غذا خوری
- آرد اضافه
- 1 قاشق غذا خوری
- نشاسته ذرت
امروز می خواهم طرز تهیه یک کیک بسیار خوشمزه را آموزش دهیم که یک گزینه مناسب برای مهمانی ها محسوب می شود . کیک کرمدار آلمانی که بافت بسیار نرمی دارد و می توان به راحتی آن را در منزل تهیه کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک کرمدار آلمانی را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک کرمدار ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و کنار می گذاریم . فر را هم روشن می کنیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم .
۳ عدد تخم مرغ ، وانیل و شکر را درون کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا رنگ آن سفید شده و حجم آن ۳ برابر شود . سپس به ترتیب روغن مایع ، ماست و شیر را اضافه کرده و هر کدام را جداگانه کمی هم می زنیم . سپس ترکیب مواد خشک الک شده را هم کم کم و در چند مرحله به مایع کیک اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد ترکیب شود .
کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی انداخته و یا چرب و آرد پاشی می کنیم . مایع کیک را داخل قالب ریخته و آن را به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر در دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا بپزد و بعد گریل را روشن می کنیم تا روی کیک هم طلایی رنگ شود .
سپس کیک را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
حالا کرم آن را آماده می کنیم . شیر را داخل کاسه ای ریخته و آرد و نشاسته را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا نشاسته و آرد در شیر حل شود . سپس آن را از صافی رد کرده و درون قابلمه می ریزیم . شکر و یک عدد تخم مرغ را هم به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند .
سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا کرم ما به غلظت مناسب برسد و بعد کرم را از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را هم اضافه کرده و کنار می گذاریم تا کرم نیز کاملا خنک شود .
حالا کیک را از وسط به صورت افقی برش زده و کرم را وسط کیک می مالیم . سپس لایه بالای کیک را روی آن قرار می دهیم .
من برای تزئین کیک کرمدار از پودر شکر و شکلات آب شده استفاده کردم .
کیک کرمدار را بعد از تزئین برش زده و با یک فنجان چای از میهمانان خود پذیرایی کنید .
- برای تهیه کرم می توانید از مقدار شکر آن کم کرده و به آن پودر کافی میکس و یا نسکافه فوری اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !