کیک کرمدار

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
10 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 پیمانه
آرد
1 پیمانه
شکر
1/2 پیمانه
شیر
1/2 پیمانه
روغن مایع
4 عدد
تخم مرغ
4 قاشق غذا خوری
شکر اضافه
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
3 پیمانه
شیر اضافه
1/2 قاشق چای خوری
وانیل اضافه
15 گرم
کره
2 قاشق غذا خوری
آرد اضافه
1 قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت
کیک کرمدار

امروز می خواهم طرز تهیه یک کیک بسیار خوشمزه را آموزش دهیم که یک گزینه مناسب برای مهمانی ها محسوب می شود . کیک کرمدار آلمانی که بافت بسیار نرمی دارد و می توان به راحتی آن را در منزل تهیه کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک کرمدار آلمانی را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک کرمدار ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و کنار می گذاریم . فر را هم روشن می کنیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم .
۳ عدد تخم مرغ ، وانیل و شکر را درون کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا رنگ آن سفید شده و حجم آن ۳ برابر شود . سپس به ترتیب روغن مایع ، ماست و شیر را اضافه کرده و هر کدام را جداگانه کمی هم می زنیم . سپس ترکیب مواد خشک الک شده را هم کم کم و در چند مرحله به مایع کیک اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد ترکیب شود .
کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی انداخته و یا چرب و آرد پاشی می کنیم . مایع کیک را داخل قالب ریخته و آن را به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر در دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا بپزد و بعد گریل را روشن می کنیم تا روی کیک هم طلایی رنگ شود .
سپس کیک را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
حالا کرم آن را آماده می کنیم . شیر را داخل کاسه ای ریخته و آرد و نشاسته را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا نشاسته و آرد در شیر حل شود . سپس آن را از صافی رد کرده و درون قابلمه می ریزیم . شکر و یک عدد تخم مرغ را هم به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند .
سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا کرم ما به غلظت مناسب برسد و بعد کرم را از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را هم اضافه کرده و کنار می گذاریم تا کرم نیز کاملا خنک شود .
حالا کیک را از وسط به صورت افقی برش زده و کرم را وسط کیک می مالیم . سپس لایه بالای کیک را روی آن قرار می دهیم .
من برای تزئین کیک کرمدار از پودر شکر و شکلات آب شده استفاده کردم .
کیک کرمدار را بعد از تزئین برش زده و با یک فنجان چای از میهمانان خود پذیرایی کنید .

  1. برای تهیه کرم می توانید از مقدار شکر آن کم کرده و به آن پودر کافی میکس و یا نسکافه فوری اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*