- زمان آماده سازی
- 10 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 3 نفر
- وعده غذایی
- نوشیدنی ها
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- سپتامبر 20, 2016
- 2 لیوان
- شیر
- 2 قاشق غذا خوری
- عسل طبیعی
- 6 عدد
- خرما
- 2 قاشق غذا خوری
- پودر 4 مغز
- 1 قاشق غذا خوری
- کنجد
- 2 عدد
- موز
- در صورت تمایل
- پودر دارچین
امروز می خواهیم طرز تهیه یک معجون بسیار مقوی و خوشمزه را آموزش بدهیم که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و در کوتاه ترین زمان می توان آن را آماده و سرو کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه معجون خانگی را آموزش می دهد .
برای تهیه معجون خانگی ، ابتدا گردو ، فندق ، بادام و پسته را پوست گرفته ، مغز می کنیم و داخل میکسر می ریزیم تا کاملا پودر شود .
( مخلوط ۴ مغز را می توانید بعد از پودر کردن در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرد و هر بار به اندازه لازم از آن استفاده کنید )
خرما را نیز شسته و پوست می گیریم و هسته آن را خارج می کنیم .
موزهای تکه شده ، خرما ، پودر ۴ مغز ، کنجد ، عسل ، شیر و در صورت تمایل مقدار کمی پودر دارچین را در مخلوط کن ریخته و به آن تکه های یخ نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شده و معجون یک دستی به دست آید .
معجون را در لیوان های مورد نظر ریخته و در صورت تمایل به آن تکه های موز نیز اضافه کرده و بعد از تزئین با پودر چهار مغز سرو کنید .
خواص مغز آجیل :
آجیل فواید تغذیه ای زیادی دارد و سرشار از مواد مغذی و مفید هستند . چربی موجود در آجیل ها اشباع نشده است و در نتیجه باعث کاهش کلسترول خون شده و امکان ابتلا بدن به مشکلات قلبی و عروقی را کاهش می دهد .
علاوه بر این ، آجیل حاوی مقدار زیادی پروتئین ، مواد معدنی و انواع ویتامینها هستند .
یکی از ویتامین های موجود در آجیل ویتامین ای است که باعث کاهش خطر ابتلا شدن به سرطان می شود .
انواع آجیل ، سرشار از فیبر نیز می باشند که به رفع یبوست هم کمک می کند و با ایجاد حس سیری ، از پرخوری جلوگیری می کند .
مغز گردو ، بادام ، پسته و فندق باعث تقویت سیستم دفاعی بدن در مقابله با عوامل خارجی می شود .
مصرف آجیل در پیشگیری از پوکی استخوان نیز بسیار موثر است .
- می توانید به مخلوط بالا بستنی وانیلی نیز اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !