- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 4 نفر
- وعده غذایی
- دسر
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- فوریه 25, 2017
- 2 پیمانه
- شیر
- 1/2 پیمانه
- آبجوش
- 1 بسته
- خامه صبحانه
- 2 بسته
- قهوه فوری
- 1 1/2 قاشق غذا خوری
- پودر ژلاتین
- 1 قاشق غذا خوری
- شکر
یکی از خوشمزه ترین دسرهای ایتالیایی ، پاناکوتا قهوه است که به روش های مختلفی تهیه می شود .
پاناکوتا قهوه یک دسر خوشمزه برای افرادی است که عاشق طعم قهوه می باشند . این دسر طرز تهیه راحتی دارد و در کوتاه ترین زمان می توانید آن را آماده کنید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه پاناکوتا قهوه را آموزش می دهد .
برای تهیه پاناکوتا قهوه ، ابتدا پودر قهوه فوری را با نصف پیمانه آبجوش ترکیب کرده و هم می زنیم تا کاملا حل شود . سپس کنار می گذاریم تا خنک شده و بعد پودر ژلاتین را به آن اضافه کرده و روی حرارت غیر مستقیم ( مانند بخار کتری و یا سماور ) قرار می دهیم تا پودر ژلاتین در آن حل شده و مایع یکدستی حاصل شود .
تا آن زمان شیر را در یک قابلمه ریخته و خامه صبحانه را هم به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا ترکیب شوند . سپس شکر ( می توانید آن را حذف کرده و یا از مقدار کمتری استفاده کنید چرا که پودر قهوه فوری شکر دارد ) را هم اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم تا شکر در ترکیب شیر و خامه حل شود و مایع یکدستی حاصل شود .
حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و پودر ژلاتین حل شده در پودر قهوه را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا پودر ژلاتین نیز کاملا با دیگر مواد ترکیب شود .
کف و دیواره های قالب مورد نظر را با برس کمی چرب کرده و پاناکوتا قهوه را داخل قالب می ریزیم . سپس قالب را کناری می گذاریم تا خنک شده و بعد در یخچال قرار می دهیم تا حداقل به مدت ۶ تا ۸ ساعت بماند و دسر خودش را بگیرد .
سپس با یک کارد پاناکوتا قهوه را از کناره های قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .
در صورت تمایل روی دسر پاناکوتا قهوه را با پودر قهوه و یا پودر کاکائو تزئین کرده و سرو می کنیم .
- در صورت تمایل می توانید شکر را از دستور حذف کرده وبه جای آن از شکلات که ترجیحا تلخ باشد استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !