شیرینی نارگیلی یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها است که مورد علاقه بسیاری از مردم است . شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های خوب برای پذیرایی از مهمانان نوروز است که طرز تهیه آسانی هم دارد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شیرینی نارگیلی ویژه نوروز را آموزش می دهد .
برای تهیه شیرینی نارگیلی ابتدا فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
سفیده تخم مرغ ها را از زرده به دقت جدا می کنیم به طوری که به هیچ عنوان زرده وارد سفیده تخم مرغ نشود . سفیده ها را در یک ظرف تمیز با دور تند همزن حسابی هم می زنیم تا سفیده ها پُف کند و یک دست شود. سپس پودر شکر را آرام آرام اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا کشدار شود . آرد را نیز اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا با مواد دیگر مخلوط شود .
حالا پودر نارگیل و وانیل را هم به مواد شیرینی نارگیلی اضافه می کنیم و با قاشق و یا همزن دستی به آرامی مخلوط می کنیم تا مواد ما کاملا یک دست شود .
کف سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و کمی چرب می کنیم .
بعد از این که مایع شیرینی نارگیلی ما آماده شد ، آن را داخل قیف مخصوص یا کیسه فریزر ریخته و نوک آن را برش می زنیم ، سپس با فاصله روی سینی فر می ریزیم ( در صورت تمایل می توانید مایع شیرینی نارگیلی را با قاشق و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید ) . سپس روی شیرینی نارگیلی ها کمی پودر پسته برای تزئین می پاشیم .
سینی شیرینی نارگیلی را در طبقه وسط فر به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد در فری که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم تا شیرینی ها کمی طلایی شوند .
شیرینی نارگیلی را بعد از این که از فر خارج کردیم اجازه می دهیم کاملا خنک شوند و سپس از کاغذ روغنی جدا می کنیم .
شیرینی نارگیلی را در ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید و 20 دقیقه قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا دوباره نرم شود .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !