کوکو سبزی

زمان آماده سازی
20 دقیقه
حداکثر زمان پخت
60 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
3 نفر
وعده غذایی
پیش غذا
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 قاشق غذا خوری
زرشک
1 عدد کوچک
پیاز
3 حبه
سیر
2 عدد
تخم مرغ
300 گرم
سبزی کوکو
1 قاشق غذا خوری
گردو خرد شده
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1 قاشق غذا خوری
شیر
به مقدار لازم
نمک
به مقدار لازم
فلفل سیاه
کوکو سبزی

کوکو سبزی یکی از آسان ترین و خوشمزه ترین انواع کوکو است که سرشار از ویتامین است و چون در تهیه آن از گوشت استفاده نمی شود می توان به عنوان یک پیش غذای سبک در نظر گرفت .

طرز تهیه کوکو سبزی در سایت آشپزی آیکابان :

سبزی کوکو ( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز ، پیازچه ) را شسته و خرد می کنیم و بعد در کمی روغن تفت می دهیم در حدی که آب آن تبخیر شود .
داخل کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته و خوب هم می زنیم تا کف کند . سبزی کوکو ، فلفل ، نمک ، زردچوبه ، بکینگ پودر و شیر را هم اضافه می کنیم .
سیر و پیاز را رنده کرده و با مواد بالا خوب مخلوط می کنیم .
زرشک ها را در آب خیس کرده و آبکش می کنیم . گردوها را هم خرد می کنیم و اضافه می کنیم .
در یک ماهی تابه نصف پیمانه روغن ریخته و می گذاریم روی حرارت تا داغ شود . سپس مایه کوکو را در ماهی تابه ریخته و با قاشق روی کوکو را صاف می کنیم . در ماهی تابه را بسته و چند لحظه حرارت را زیاد می کنیم تا کوکو خودش را بگیرد و بعد زیر آن را کم می کنیم . بعد از بیست تا نیم ساعت وقتی یک طرف کوکو سرخ شد آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود .
کوکو را در ظرف مورد نظر بر می گردانیم و برش داده و سرو می کنیم .

خواص کوکو سبزی
کوکو سبزی ارزش غذایی بالایی دارد و چون از انواع سبزی ها در تهیه آن استفاده می شود ، برای کسانی که در هضم سبزی به صورت خام مشکل دارند توصیه می شود .
گشنیز ، تره ، جعفری و شوید که در تهیه کوکو سبزی استفاده می شوند حاوی فیبر هستند و برای کسانی که دچار یبوست هستند توصیه می شود .
در تهیه کوکو سبزی از گردو استفاده می شود که تامین کننده اسیدهای چرب امگا 3 است و در پیشگیری از بیماری های قلبی – عروقی بسیار موثر است .
زرشک موجود در کوکو سبزی نیز در پیشگیری از سرطان و جلوگیری از بیماری های قلبی – عروقی موثر است .

  1. بهتر است سبزی کوکو تفت داده شود تا کوکوی تردتر و برشته تری داشته باشید .
  2. در صورت تمایل می توانید زرشک و گردو را حذف کنید .
  3. استفاده از شیر در کوکو باعث انسجام بهتر مواد شده و باعث میشود کوکو در زمان سرخ شدن از هم وا نرود .
  4. بکینگ پودر باعث می شود کوکوی شما پف بیشتری بکند .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*