کوکو سبزی یکی از آسان ترین و خوشمزه ترین انواع کوکو است که سرشار از ویتامین است و چون در تهیه آن از گوشت استفاده نمی شود می توان به عنوان یک پیش غذای سبک در نظر گرفت .
سبزی کوکو ( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز ، پیازچه ) را شسته و خرد می کنیم و بعد در کمی روغن تفت می دهیم در حدی که آب آن تبخیر شود .
داخل کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته و خوب هم می زنیم تا کف کند . سبزی کوکو ، فلفل ، نمک ، زردچوبه ، بکینگ پودر و شیر را هم اضافه می کنیم .
سیر و پیاز را رنده کرده و با مواد بالا خوب مخلوط می کنیم .
زرشک ها را در آب خیس کرده و آبکش می کنیم . گردوها را هم خرد می کنیم و اضافه می کنیم .
در یک ماهی تابه نصف پیمانه روغن ریخته و می گذاریم روی حرارت تا داغ شود . سپس مایه کوکو را در ماهی تابه ریخته و با قاشق روی کوکو را صاف می کنیم . در ماهی تابه را بسته و چند لحظه حرارت را زیاد می کنیم تا کوکو خودش را بگیرد و بعد زیر آن را کم می کنیم . بعد از بیست تا نیم ساعت وقتی یک طرف کوکو سرخ شد آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود .
کوکو را در ظرف مورد نظر بر می گردانیم و برش داده و سرو می کنیم .
خواص کوکو سبزی
کوکو سبزی ارزش غذایی بالایی دارد و چون از انواع سبزی ها در تهیه آن استفاده می شود ، برای کسانی که در هضم سبزی به صورت خام مشکل دارند توصیه می شود .
گشنیز ، تره ، جعفری و شوید که در تهیه کوکو سبزی استفاده می شوند حاوی فیبر هستند و برای کسانی که دچار یبوست هستند توصیه می شود .
در تهیه کوکو سبزی از گردو استفاده می شود که تامین کننده اسیدهای چرب امگا 3 است و در پیشگیری از بیماری های قلبی – عروقی بسیار موثر است .
زرشک موجود در کوکو سبزی نیز در پیشگیری از سرطان و جلوگیری از بیماری های قلبی – عروقی موثر است .
بهتر است سبزی کوکو تفت داده شود تا کوکوی تردتر و برشته تری داشته باشید .
در صورت تمایل می توانید زرشک و گردو را حذف کنید .
استفاده از شیر در کوکو باعث انسجام بهتر مواد شده و باعث میشود کوکو در زمان سرخ شدن از هم وا نرود .
بکینگ پودر باعث می شود کوکوی شما پف بیشتری بکند .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !