کوکو یکی از غذاهای سنتی است که جایگاه ویژه ای در سفره ما ایرانی ها دارد و انواع مختلفی نیز دارد . یکی از خوشمزه ترین انواع کوکو ، کوکو دو رنگ است که ترکیبی از کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی است . کوکو دو رنگ طرز تهیه راحتی دارد و یک غذای مناسب برای سفرهای میهمانی نیز محسوب می شود . چرا که علاوه بر طعم عالی ، ظاهر شیک و مجلسی نیز دارد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کوکو دو رنگ را آموزش می دهد .
برای تهیه کوکو دو رنگ ، ابتدا دو عدد سیب زمینی را شسته و با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا آبپز شود .
سبزی کوکو سبزی کوکو شامل تره یا پیازچه ، گشنیز ، جعفری و شوید را خرد کرده ، کنار می گذاریم .
سیب زمینی های پخته شده را پوست گرفته ، رنده ریز می کنیم . سپس دو عدد تخم مرغ ، پیاز رنده شده و آب گرفته ، نصف قاشق چای خوری زردچوبه ، نمک و فلفل را اضافه کرده و حسابی هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شده و تخم مرغ ها به خورد سیب زمینی برود .
کف تابه مورد نظر مقداری روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کاملا داغ شود . سپس مایع کوکو سیب زمینی را کف تابه ریخته و اجازه می دهیم تا کوکو سیب زمینی کمی خودش را بگیرد .
تا آن زمان مایع کوکو سبزی را آماده می کنیم . سبزی های خرد شده را درون کاسه ای ریخته و ۳ عدد سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم . گردو خرد شده ، زرشک ، دو عدد تخم مرغ ، نصف قاشق چای خوری زردچوبه ، نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا مایع یک دستی به دست آید . بعد از آن که کوکو سیب زمینی خودش را گرفت ، مایع کوکو سبزی را به آرامی روی کوکو سبزی ریخته و با پشت قاشق صاف می کنیم . در تابه دمی گذاشته و اجازه می دهیم تا کوکو دو رنگ ما با حرارت ملایم بپزد .
وقتی یک طرف کوکو پخت و طلایی رنگ شد ، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر کوکو نیز بپزد و سرخ شود .
کوکو دو رنگ را بعد از پخت در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو می کنیم .
می توانید به مایع کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی ، هر کدام یک قاشق چای خوری بکینگ پودر نیز اضافه کنید .
در صورت تمایل می توانید گردو و زرشک را از مایع کوکو سبزی حذف کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !