کوکو سیب زمینی معمولا به دو روش تهیه می شود . کوکو با سیب زمینی خام و کوکو با سیب زمینی پخته . موادی هم که در تهیه کوکوی سیب زمینی بکار می رود مختلف است . هم چنین کوکو سیب زمینی به دو صورت کوکو سیب زمینی مغزدار و کوکو سیب زمینی ساده می باشد . کوکو سیب زمینی را می توان در فر تهیه کرد و یا اینکه در روغن سرخ نمود .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی آبپز را آموزش می دهد .
برای تهیه کوکو سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را خوب شسته و با کمی آب می گذاریم آبپز شوند .
بعد از اینکه سیب زمینی ها کاملا مغز پخت شدند ، آنها را پوست گرفته و رنده ریز می کنیم و یا اینکه سیب زمینی ها را می کوبیم .
یک عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را می گیریم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم .
تخم مرغ ها را هم اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مواد کوکو سیب زمینی باهم ترکیب و یک دست شوند .
و در پایان نمک ، فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم .
در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا خوب داغ شود .
از مواد کوکو سیب زمینی کمی برداشته و با کف دست صاف می کنیم و در روغن داغ قرار می دهیم تا سرخ شود . ( اگر مواد کوکو چسبناک است و به دست می چسبد کاسه ای آب کنار دستتان بگذارید تا هربار که از مایع کوکو سیب زمینی بر می دارید دستتان را خیس کنید تا به دستتان نچسبد و راحت تر شکل بگیرد ) .
وقتی یک طرف کوکو سیب زمینی ها سرخ شد ، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود .
می توانید مواد کوکو را به صورت یک جا داخل تابه ریخته و وقتی یک طرف آن سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود .
اگر مایع کوکو سیب زمینی شل شد ، می توانید به آن کمی آرد ترجیحا آرد سیب زمینی اضافه کنید .
به کوکوی سیب زمینی می توانید سبزیجات معطر هم اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !