امروز می خواهیم طرز تهیه یک نوع کوکی شکلاتی بسیار خوشمزه را آموزش دهیم که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد . خوبی این کوکی این است که نیاز به قیف ندارد و برای تهیه آن می توان از قالب تارت و یا تابه استفاده کرد .
کوکی شکلاتی بافت تردی دارد و یک گزینه عالی برای پذیرایی از میهمانان با یک فنجان چای است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کوکی شکلاتی قالبی را آموزش می دهد که عکس و دستور آن را دوست عزیز سرکار خانم محبوبه جوادی ارسال کرده اند .
برای تهیه کوکی شکلاتی ، ابتدا خمیر آن را آماده می کنیم . برای این کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود . آرد ، جوش شیرین و نمک را باهم ترکیب کرده و الک می کنیم .
کره را که از قبل در دمای محیط قرار داده و نرم شده است را داخل کاسه ای ریخته و شکر را به آن اضافه می کنیم .
با همزن برقی آنقدر می زنیم تا سفید رنگ و پفکی شود . سپس تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا تخم مرغ نیز با کره و شکر ترکیب شده و مایع یک دستی به دست آید . ( نیازی به هم زدن زیاد نیست همین که تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند کافی است )
حالا ترکیب مواد خشک را کم کم اضافه کرده و با یک قاشق و یا همزن دستی آرد را نیز فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم .
در پایان شکلات چیپسی را نیز به خمیر کوکی شکلاتی اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
کف قالب تارت و یا تابه را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . حالا خمیر آماده شده را کف قالب ریخته و با پشت قاشق صاف می کنیم . کوکی شکلاتی را داخل فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا بپزد .
سپس از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود .
تا آن زمان شکلات و خامه را به روش بن ماری ذوب کرده و صبر می کنیم تا خنک شود .
سپس شکلات آب شده را روی کوکی شکلاتی ریخته و بعد از برش با یک فنجان چای سرو می کنیم .
می توانید شکر قهوه ای را از دستور حذف کرده و به جای آن به همان مقدار از شکر سفید استفاده کنید .
به جای شکلات تخته ای و خامه هم می توانید از شکلات های صبحانه آماده استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !