شکلات نارگیلی ( توپک های نارگیلی ) طرز تهیه بسیار آسانی دارند و خیلی سریع آماده می شوند . برای تهیه شکلات نارگیلی نیاز به فر نیست . یک شکلات آسان و بدون دردسر ، در عین حال خوشمزه و شیک برای پذیرایی از میهمانان عید نوروز .
برای تهیه شکلات نارگیلی پودر نارگیل ، پودر شکر ، وانیل و خامه را باهم مخلوط کرده و هم می زنیم تا یک خمیر یکدست به دست آید . می توانید از نوک انگشتان برای ورز دادن خمیر استفاده کنید . اگر خمیر شل بود به آن پودر شکر اضافه می کنیم و اگر سفت بود خامه اضافه می کنیم .
خمیر شکلات نارگیلی ما آماده شد .
حالا با قاشق چای خوری کمی از خمیر را برداشته و در قالب شکلات می ریزیم تا تمام قالب پر شود و بعد به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا خودش را بگیرد .
شکلات تخته ای را ( بسته به سلیقه تان تلخ و یا شیرین ) به روش بن ماری آب می کنیم .
شکلات نارگیلی را از فریز خارج کرده و به آرامی از قالب جدا می کنیم و در شکلات آب شده تا نصف فرو می بریم و در آورده و روی آن را با خلال بادام و یا پسته تزئین می کنیم . همه شکلات ها را به همین شیوه آماده کرده و در ظرف مورد نظر چیده و با یک فنجان چای نوش جان می کنیم .
در تهیه این شکلات می توانید به جای نارگیل از گردوی خرد شده هم استفاده کنید تا طعم بی نظیر شکلات گردویی را هم تجربه کنید .
خواص نارگیل :
نارگیل حاوی مواد مغذی و چربی زیادی است بنابراین چاق کننده است .
خوشبو کننده دهان است .
به بهبود زخم های بدن کمک می کند .
دستگاه هاضمه را تقویت می کند .
در رفع درد مثانه و کاهش ضعف کبد موثر است .
در تهیه شکلات نارگیلی اگر به قالب شکلات دسترسی ندارید می توانید شکلات ها را به صورت توپک درست کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !