یکی از خوراکی های بسیار پر طرفدار و محبوب به خصوص میان کردکان شکلات است که انواع مختلفی دارد و از مواد گوناگونی هم برای تهیه آن استفاده می شود . یکی از انواع شکلات ، شکلات صبحانه یا همان کرم کاکائویی است که از شیر ، شکر و پودر کاکائو تهیه می شود و یک صبحانه بسیار مقوی و خوشمزه است که به عنوان یک وعده غذایی در زندگی بسیار از ما جا افتاده است .
در تهیه شکلات صبحانه می توان از فندق پودر شده ، کرم فندق و یا بادام زمینی پودر شده هم استفاده کرد تا طعم بی نظیرتری به شکلات صبحانه ما بدهد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شکلات صبحانه ( کرم کاکائو صبحانه ) را آموزش می دهد .
برای تهیه شکلات صبحانه ، ظرف بزرگی را که گنجایش مواد ، را داشته باشد انتخاب کرده و پودر کاکائو را در آن الک می کنیم و بعد شکر را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم تا یک دست شده و گلوله گلوله نشود .).
حالا شیر را هم اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا شیر هم با دیگر مواد کاملا مخلوط شود . سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم تا از کناره ها حباب هایی ایجاد شود . ( دقت کنید که شیر نجوشد )
زیر حرارت را کم کرده و به طور مرتب هم می زنیم تا شکلات صبحانه ما غلیظ شود .
برای من حدودا ۱٫۵ تا ۲ ساعت طول کشید .
در مرحله پایانی کره را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا کره در شکلات حل و ذوب شود و دوباره هم می زنیم تا شکلات به غلظت دلخواه برسد .
شعله را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا شکلات صبحانه ما خنک شود و بعد در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم .
می توانید در مرحله پایانی به شکلات صبحانه ، پودر فندق و یا کرم فندق هم اضافه کنید .
اگر می خواهید شکلات صبحانه شیرین تری داشته باشید ، پودر کاکائو را نصف کرده و یا شکر را بیشتر کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !