ته چین لوبیا سبز

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
60 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
5 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
4 پیمانه
برنج
300 گرم
مرغ
300 گرم
گوشت چرخ کرده
2 عدد
پیاز
4 عدد
تخم مرغ
1 1/2 لیوان
ماست
3 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
2 لیوان
لوبیا و هویج پخته
1/2 قاشق چای خوری
پودر دارچین
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
روغن
ته چین لوبیا سبز

ته چین یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که بسیار خوشمزه و پر طرفدار بوده و انواع مختلفی دارد که یکی از آنها ته چین لوبیا سبز است که می توانید آن را برای میهمانی ها آماده و سرو کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه ته چین لوبیا سبز را آموزش می دهد .
برای تهیه ته چین لوبیا سبز ، لوبیاها را شسته ، خرد می کنیم و اجازه می دهیم تا آب آن کشیده شود و بعد آنها را به همراه هویج نگینی شده بخار پز می کنیم . برنج را هم با مقداری نمک می گذاریم تا به مدت ۲ ساعت خیس بخورد .
تکه های مرغ را نیز به همراه مقدار کمی کره ، نمک و فلفل ، زردچوبه و ۱/۳ لیوان آب می گذاریم تا آبپز شده و بعد ریش ریش می کنیم .
در یک تابه مقداری روغن ریخته و یک عدد پیاز نگینی شده را در آن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود . سپس هویج و لوبیا سبز پخته شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا آن ها نیز کمی سرخ شوند و بعد گوشت مرغ ریش ریش شده را نیز اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط می کنیم . نمک ، فلفل ، دارچین ، زردچوبه را نیز زده و تفت می دهیم . در پایان رب را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا رب نیز با دیگر مواد مخلوط شده و بوی خامی آن برود .
برنج را در آب به جوش آمده ریخته و بعد از مدت زمان لازم آن را آبکش می کنیم . ( بهتر است برنج را کمی خشک تر بردارید تا در پایان بعد از پخت ته چین دانه های برنج بهم نچسبد و خمیر نشود )
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را شکسته و ماست و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا یک دست شود و بعد برنج آبکش را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
کف تابه و یا قابلمه نچسب روغن ریخته و ۱/۳ برنج را کف قابلمه می ریزیم و روی آن را با سس لوبیا سبز می پوشانیم و این کار را در ۳ مرحله ادامه می دهیم تا برنج و سس لوبیا سبز تمام شود .
ته چین لوبیا سبز را روی حرارت گذاشته و در قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم تا ته چین لوبیا سبز ما در مدت ۱ ساعت دم بکشد .
سپس ته چین را در ظرف مورد نظر برگردانده و با کوفته قلقلی و زرشک آن را تزئین و سرو می کنیم .

  1. برای تهیه کوفته قلقلی ، یک عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را می گیریم و بعد گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل را اضافه کرده و ورز می دهیم و بعد قلقلی ها را آماده کرده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد . سپس در روغن سرخ کرده و برای تزئین ته چین استفاده می کنیم .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*