مرغ مجلسی با رب انار

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
10 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 عدد بزرگ
پیاز
1 پیمانه
رب انار رقیق
12 تکه
ران و سینه مرغ
1 قاشق چای خوری
ادویه مرغ
2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده
به مقدار لازم
نمک و فلفل
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
مرغ مجلسی با رب انار

مرغ یکی از انواع گوشت است که به روش های مختلفی طبخ می شود و یکی از پر طرفدارترین غذاهاست که معمولا به راحتی تهیه می شود . امروز می خواهیم طرز تهیه یک نوع مرغ مجلسی بسیار خوشمزه و آسان را با رب انار آموزش بدهیم که می توان آن را با برنج زعفرانی برای میهمانی ها سرو کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه مرغ مجلسی با رب انار را آموزش می دهد .
برای تهیه مرغ مجلسی با رب انار ، ابتدا یک عدد پیاز را شسته و خلالی می کنیم و کف قابلمه می ریزیم . تکه های مرغ را روی پیازها قرار داده و ادویه مرغ ، نمک و فلفل را اضافه کرده و زیر حرارت را کم می کنیم تا مرغ ها با حرارت ملایم بپزند و آب بیاندازند . بعد از اینکه مرغ ها کاملا مغز پخت شدند ، از آب مرغ جدا کرده و در یک تابه که مقدار کمی روغن ریخته ایم سرخ می کنیم در حدی که فقط کمی طلایی رنگ شده و خشک نشوند .
تکه های مرغ سرخ شده را از تابه خارج کرده و دوباره کمی روغن در تابه می ریزیم و زردچوبه ، رب انار ملس ( اگر از رب انار غلیظ استفاده می کنید بهتر است به آن مقدار کمی آبجوش اضافه کنید تا رقیق شده و به حالت سس در آید ) و زعفران دم کرده را اضافه کرده و یک تفت کوچک می دهیم . آب مرغ را از صافی رد می کنیم تا پیازها جدا شوند و بعد سس انار را به آب مرغ اضافه کرده و تکه های مرغ را در آن می چینیم و دوباره به مدت بیست دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا مرغها طعم و مزه رب انار را به خود گرفته و سس آن کمی غلیظ شود .
مرغ مجلسی با رب انار را در ظرف مورد نظر کشیده و با برنج زعفرانی سرو کنید .

  1. اگر از رب انار ترش استفاده می کنید بهتر است به سس آن کمی شکر ترجیحا قهوه ای اضافه کنید تا طعم ملسی داشته باشد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*