مرغ لا پلو با زرشک ، یک غذای خوشمزه و در عین حال ساده است که می توان به راحتی آن را در کوتاه ترین زمان آماده کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه مرغ لا پلو با زرشک را آموزش می دهد .
برای تهیه مرغ لا پلو با زرشک ، ابتدا برنج را با مقداری نمک به مدت دو ساعت خیس می کنیم .
در یک قابلمه کمی روغن ریخته و یک عدد پیاز را خلالی کرده و ته قابلمه می ریزیم . سینه مرغ را روی پیازها گذاشته و روی حرارت قرار می دهیم . مقدار کمی آب ( نصف پیمانه ) را با نمک ، فلفل ، زردچوبه ، آبلیمو و زعفران مخلوط کرده و به مرغ اضافه می کنیم و زیر حرارت را کم می کنیم تا مرغ با حرارت ملایم بپزد .
بعد از پخت مرغ را ریش ریش کرده و کنار می گذاریم .
در یک تابه مقدار کمی روغن ریخته و زرشک هایی را که از قبل شسته و آبکش کرده ایم را با یک قاشق مربا خوری شکر و زعفران به روغن اضافه کرده و یک تفت کوچک می دهیم و بعد مرغ ها را نیز اضافه کرده و زیر حرارت را خاموش می کنیم .
برنج را نیز به مرحله آبکشی می رسانیم و ته دیگ آن را آماده می کنیم . دو قاشق ماست ، تخم مرغ ، زعفران را باهم مخلوط می کنیم و بعد از آبکش کردن برنج 2 تا 3 قاشق از برنج را نیز به مواد ته دیگ اضافه کرده و هم می زنیم . در یک قابلمه روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و بعد ته دیگ زعفرانی را ته قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا کمی خودش را بگیرد و بعد از روی حرارت برداشته و برنج و مرغ را به صورت لا به لا در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا مرغ لا پلو با زرشک ما با حرارت ملایم دم بکشد .
برای ته دیگ می توانید به جای برنج به آن آرد اضافه کنید تا غلظتی مانند ماست پیدا کند .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !