لازانیا مرغ

نوشته شده توسط
ارسال شده در
3 عدد
فیله مرغ
12 عدد
قارچ
1 عدد
فلفل دلمه ای
1 عدد
پیاز
1 عدد
گوجه فرنگي
1 1/2 قاشق غذا خوری
آرد
1 1/2 لیوان
شیر
12 ورقه
لازانیا
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
1/4 قاشق چای خوری
رنده جوز هندی
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
پودر آویشن
به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده
لازانیا مرغ

لازانیا یکی از غذاهای مدرن و امروزی است که چند سالی است طرفداران زیادی پیدا کرده و انواع مختلفی دارد . یکی از آنها ، لازانیا مرغ است که بسیار خوشمزه بوده و طرز تهیه آن نیز بسیار راحت است .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه لازانیا مرغ را آموزش می دهد .
برای تهیه لازانیا مرغ ، ابتدا فیله مرغ را با چاقو به قطعات ریزی تقسیم کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند . پیازها را نگینی خرد کرده و به مرغ در حال پخت اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز هم نرم شده و طلایی رنگ شود .
قارچ ها را خلالی کرده و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را هم نگینی خرد می کنیم و به مرغ اضافه کرده و تفت می دهیم تا تمامی مواد باهم ترکیب شده و آب قارچ ها خشک شوند . حالا ، نمک ، فلفل و پودر آویشن را نیز همراه با رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت می دهیم . درب تابه را بسته و اجازه می دهیم تا کاملا بپزند .
تا آن زمان ورقه های لازانیا را در آب جوش قرار داده و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه بپزند و نرم شوند . سپس آبکش کرده و روی یک پارچه تمیز می چینیم به طوری که روی هم قرار نگیرند . ( در این صورت کار با ورقه های لازانیا بسیار راحت بوده و به سادگی می توان آنها را کف ظرف مورد نظر چید )
فر را روشن می کنیم تا گرم شود . کف ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و ورقه های لازانیا را می چینیم . سپس روی ورقه ها را به سس سفید (دستور آن در اینجا آمده است ) آغشته می کنیم . مقداری پنیر پیتزا و پودر آویشن ریخته و بعد از مایع گوشتی روی پنیر ریخته و صاف می کنیم به طوری که سطح لازانیا را بپوشاند . و به همین صورت ادامه می دهیم تا ورقه های لازانیا ، مایع گوشتی و سس سفید تمام شود . در پایان روی لایه آخر را با پنیر پیتزا پوشانده و کمی پودر آویشن نیز ریخته و ظرف را در فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا لازانیا مرغ ما آماده شود و پنیر آب شده و طلایی رنگ شود .
سپس لازانیا مرغ را از فر خارج کرده و سرو می کنیم .

  1. می توانید به جای پودر آویشن از ریحان خشک نیز استفاده کنید .
  2. در صورت تمایل می توانید در تهیه سس سفید به جای شیر ازآب مرغ استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*