مرغ بریان نمکی

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
120 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
5 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 عدد متوسط
مرغ کامل
2 عدد بزرگ
پیاز
1 کیلو گرم
نمک
به مقدار لازم
فلفل قرمز
به مقدار لازم
فلفل سیاه
2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون
25 گرم
کره
2 قاشق غذا خوری
آبلیمو
1 قاشق غذا خوری
زعفران
2 عدد
گوجه فرنگي
5 شاخه
جعفری
40 CM
فویل آلومینیومی
مرغ بریان نمکی

مرغ یکی از پر طرفدارترین غذاها در جهان است که در ایران هم طرفداران بسیار زیادی دارد و روش های پخت متفاوتی دارد که امروز  سایت آشپزی آیکابان روش پخت مرغ بریان نمکی را برای شما دوستان عزیز در نظر گرفته است .

ابتدا داخل شکم مرغ را کامل خالی می کنیم و مرغ را می شوریم و در سبدی می گذاریم تا آب آن کشیده شود.

در این فرصت نمک و فلفل و زردچوبه و ابلیمو و زعفران دم کرده را به همراه روغن زیتون مخلوط می کنیم تا مایع نسبتا غلیظی شود.

بعد با برس روی بدن مرغ از مایع می کشیم به طوری که تمام بدن مرغ به مایعمون آغشته شود و بعد دو عدد پیاز را حسابی ریز و یا رنده می کنیم و مرغ را در پیاز به مدت 12 ساعت می خوابانیم.

کف قابلمه را فویل کشیده و نمک را روی آن می ریزیم . مرغ را که پیاز های آن گرفته شده و خشک کرده ایم را در فویل گذاشته ، لابه لای مرغ ورقه های نازک کره می گذاریم و می پیچیم سپس آن را روی نمک قرار می دهیم و در قابلمه را می بندیم .

اول به مدت 15 دقیقه زیر قابلمه را بلند می کنیم تا نمک ها گرم شوند و بعد به مدت 1 ساعت و 45 دقیقه با حرارت ملایم می گذاریم تا مرغ کاملا مغز پخت شود .

بعد از پخت به مدت 5 تا 10 دقیقه در گریل فر قرار دهید تا روی مرغ طلایی شود و بعد مرغ را بر می گردانیم تا طرف دیگر مرغ هم طلایی رنگ شود .

  1. مرغ بریانی که به صورت درسته پخته می شود ، اگر سالم باشد یکی از بهترین روش های پخت است چون بدون استفاده از آب و با روغن کمی پخته میشود . ولی چون در این روش مرغ به صورت درسته با پوست و بال و گردن پخته می شود در نتیجه کلسترول بیشتری دارد و بنابراین بهتر است پوست روی مرغ بعد از پخت مصرف نشود .
  2. اگر به اندازه کافی فویل در اختیار ندارید می توانید به اندازه پوشش روی نمک ها فویل قرار دهید و مرغ را مستقیم روی آن قرار دهید .
  3. در ابتدا که قابلمه را روی گاز قرار می دهید بوی ناخوشایندی به مشام می رسد که به دلیل داغ شدن نمک ها است ولی به محض این که زیر حرارت کم شود ، بو از بین می رود . البته هیچ تاثیر منفی روی عطر و طعم مرغ نخواهد داشت .
  4. برای آسیب نرسیدن به قابله ته آن ، حتما فویل آلومینیومی قرار دهید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*