کوکوی مرغ پنیری

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
15 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
3 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
250 گرم
فیله مرغ
3 عدد کوچک
سیب زمینی
1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای
2 عدد
پیاز
3 حبه
سیر
2 عدد
تخم مرغ
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
آرد سوخاری
به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده
کوکوی مرغ پنیری

امروز می خواهیم طرز تهیه یک کوکوی فوق العاده خوشمزه را آموزش بدهیم که به راحتی و در کوتاه ترین زمان می توانید آن را تهیه و سرو کنید . کوکوی مرغ پنیری که طعم فوق العاده ای دارد و یک گزینه مناسب برای کودکان شما نیز می باشد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کوکوی مرغ پنیری را آموزش می دهد .
برای تهیه کوکوی مرغ پنیری ، ابتدا فیله مرغ با با یک پیاز و یه حبه سیر با کمی آب روی حرارت می گذاریم تا آبپز شود . سیب زمینی ها را نیز به صورت جداگانه آبپز می کنیم .
سپس سیب زمینی آبپز را رنده ریز کرده و یا با گوشت کوب له می کنیم . گوشت مرغ را نیز ریش ریش کرده و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم . فلفل دلمه را نیز خرد کرده و به همراه پیاز رنده شده و آب گرفته و سیر رنده شده به دیگر مواد اضافه می کنیم . در پایان تخم مرغ ها را به همراه نمک ، زردچوبه و فلفل اضافه کرده و تمامی مواد را کاملا باهم مخلوط می کنیم .
حالا از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و کف دست باز می کنیم . کمی پنیر پیتزای رنده شده وسط خمیر گذاشته و آن را از اطراف جمع می کنیم تا گلوله مانند شود و بعد با دست کمی فشار می دهیم تا پهن شده و راحت تر سرخ شود .
سپس کوکوهای آماده شده را در آرد سوخاری می غلتانیم .
در تابه کمی روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کاملا داغ شود . سپس کوکوهای آماده شده را در روغن داغ قرار می دهیم تا سرخ شوند .
وقتی یک طرف کوکوی مرغ پنیری سرخ شد ، بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و پنیر درون کوکو آب شود .
سپس کوکوی مرغ پنیری را در ظرف مورد نظر چیده و با سس دلخواه سرو می کنیم .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*