دمنوش آلبالو

زمان آماده سازی
10 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
نوشیدنی ها
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 لیوان
آب
1 لیوان
آلبالو
دمنوش آلبالو

آلبالو یکی از خوشمزه ترین ، خوش رنگ ترین و پر خاصیت ترین میوه های تابستانی است که از آن می توان در تهیه یک دمنوش عالی استفاده کرد که مصرف آن درفصل تابستان مفید است .
دمنوش آلبالو طرز تهیه راحتی دارد و بسیار سریع تهیه می شود .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه دمنوش آلبالو را آموزش می دهد .
برای تهیه دمنوش آلبالو ، ابتدا برگ و دم آلبالوهای تازه را گرفته و می شوییم .
آلبالوها را داخل ظرف مناسبی ریخته و به آن دو لیوان آب اضافه می کنیم و روی حرات ملایم قرار می دهیم تا آرام آرام به جوش آید . بعد از اینکه دمنوش آلبالو به جوش آمد ، زیر حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم دمنوش آلبالو به مدت 20 تا 30 دقیقه دم بکشد .
دمنوش آلبالو را در فنجان ریخته و با عسل و یا شکر نوش جان کنید .
می توانید از مقدار بیشتری آلبالو برای تهیه دمنوش استفاده کنید . هرچه مقدار آلبالو به کار رفته در دمنوش بیشتر باشد ، دمنوش آلبالو غلیظ تر و خوش رنگ تری خواهیم داشت .
می توانید نبات و یا شکر را از همان ابتدا به دمنوش اضافه کرده و اجازه دهید همراه با دمنوش جوشیده و حل شود . اما اگر عسل استفاده می کنید به هیچ عنوان از همان ابتدا به دمنوش اضافه نکنید .

خواص آلبالو :
میوه آلبالو برای رفع تشنگی بسیار مفید است و شربت و دمنوش آن یک داروی موثر برای کسانی است که عطش فراوان دارند .
آلبالو طبع سردی دارد ، بنابراین مصرف آن برای کسانی که طبعشان گرم است توصیه می شود .
میوه آلبالو برای کسانی که فشار خون بالا دارند بسیار موثر است ، چرا که مصرف آن باعث کاهش فشار خون می شود .
هم چنین آلبالو قند خون را پایین می آورد بنابراین افرادی که دیابت دارند می توانند با خیال راحت این میوه را بدون هیچ نگرانی مصرف کنند .

  1. دمنوش آلبالو زود سر می رود ، بنابراین باید حواستان به دمنوش باشد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*