شربت آلبالو

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
وعده غذایی
نوشیدنی ها
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 کیلو گرم
شکر
2 L
آب آلبالو
شربت آلبالو

آلبالو یکی از میوه های خوشمزه تابستانی است که از آن برای تهیه غذا ، دسر ، کمپوت ، مربا و شربت استفاده می شود که قبلا طرز تهیه مربای آلبالو را در همین سایت گذاشته بودم .
شربت آلبالو یکی از نوشیدنی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که می توان با این میوه خوشمزه تهیه کرد . برای تهیه شربت روش های مختلفی وجود دارد که یکی از آنها گرفتن آب اضافی روی مربا است .
اما امروز روش تهیه شربت آلبالو به روش دیگری را آموزش می دهم .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شربت آلبالو را آموزش می دهد .
برای تهیه شربت آلبالو ، ابتدا دم آلبالوها را گرفته و می شوییم . سپس هسته آلبالوها را خارج می کنیم .
آلبالوها را داخل مخلوط کن ریخته و هم می زنیم تا پوره یک دستی حاصل شود .
سپس پوره آلبالو را از یک پارچه تمیز رد می کنیم تا آب آن از تفاله ها جدا شود .
تفاله ها را کنار گذاشته و آب آلبالو را در یک قابلمه که حجم شربت را داشته باشد ریخته و شکر را به آن اضافه می کنیم و به مدت دو ساعت صبر می کنیم تا شکر کمی در آب آلبالو حل شود .
سپس مخلوط آب آلبالو و شکر را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم تا به جوش آید . در این مرحله اگر شربت آلبالوی شما کف کرد ، کف روی آن را بگیرید تا درپایان شربت خوشرنگ تر و شفاف تری داشته باشید .
بعد از گرفتن کف روی شربت ، اجازه می دهیم شربت کمی بجوشد و غلیظ شود . 30 تا 40 دقیقه برای قوام آمدن و غلیظ شدن شربت آلبالو زمان لازم است و بعد از آن زیر حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا شربت آلبالو در دمای محیط خنک شود .
بعد از اینکه شربت آلبالو خنک شد ، آن را در بطری های شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید .

  1. در صورت تمایل می تونید به شربت آلبالو کمی وانیل هم اضافه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*