ترشی آلبالو ، یکی از ترشی های خوشمزه و پر طرفدار است که به خاطر ظاهر زیبایی که دارد بسیار مجلسی هم می باشد . ترشی آلبالو طرز تهیه بسیار راحتی دارد و زمان کمی برای تهیه آن نیاز است .
ترشی آلبالو را می توانید در کنار انواع غذاهای گوشتی و پلو سرو کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه ترشی آلبالو را آموزش می دهد .
برای تهیه ترشی آلبالو ، ابتدا برگ و دم آلبالوها را جدا کرده و می شوییم و صبر می کنیم تا آب آن کاملا کشیده شده و خشک شوند .
سپس آلبالوها را در یک شیشه تمیز ریخته و سرکه ، نمک و شکر را باهم ترکیب کرده و روی آلبالوها می ریزیم به طوری که روی آلبالوها را بپوشاند .
سپس درب شیشه ها را بسته و ترشی آلبالو را در جای خنکی نگهداری می کنیم تا جا افتاده و آماده شود .
مقدار شکر و نمک بنا به سلیقه متفاوت است . اما یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری نمک اندازه بوده و مزه آن را ملس کرده و از ترشی و تیزی سرکه می کاهد .
خواص آلبالو :
میوه آلبالو برای رفع تشنگی بسیار مفید است و شربت آن یک داروی موثر برای کسانی است که عطش فراوان دارند .
آلبالو طبع سردی دارد ، بنابراین مصرف آن برای کسانی که طبعشان گرم است توصیه می شود .
میوه آلبالو برای کسانی که فشار خون بالا دارند بسیار موثر است ، چرا که مصرف آن باعث کاهش فشار خون می شود .
هم چنین آلبالو قند خون را پایین می آورد بنابراین افرادی که دیابت دارند می توانند با خیال راحت این میوه را بدون هیچ نگرانی مصرف کنند .
آلبالو اشتها آور، ضد استفراغ و تقویت کننده نیروی جنسی می باشد و همچنین باعث افزایش تعداد اسپرم ها شده و حرارت بدن را کاهش می دهد و هم چنین آلبالو مدر بوده و باعث صافی صدا نیز می گردد .
- در صورت تمایل می توانید شکر را ترشی آلبالو حذف کرده و یا کمتر کنید اما حذف آن باعث ترشی بیش از حد ترشی و هم چنین از بین رفتن طعم آلبالو می شود .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !