کیک آلبالو یکی از خوشمزه ترین و خوش بافت ترین کیک هاست که عطر و طعم بی نظیری دارد . این کیک طعم ترش و شیرینی دارد و پیشنهاد می کنم برای یک بار هم که شده آن را امتحان کنید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک آلبالو را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک آلبالو ، ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با دیگر مواد هم دما شوند .
آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و 2 تا 3 بار الک می کنیم و کنار می گداریم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
هسته آلبالو ها را در آورده و کنار می گذاریم .
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم . سفیده را در یک کاسه تمیز با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا سفید و حجیم شود و وقتی کاسه را بر می گردانیم از آن بیرون نریزد .
سفیده را در یخچال قرار می دهیم .
در یک ظرف دیگر زرده های تخم مرغ ، وانیل و شکر را باهم مخلوط کرده و با همزن آنقدر می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شوند .
ماست و روغن را هم اضافه و مخلوط می کنیم .
سفیده را از یخچال بیرون آورده و به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مواد را باهم مخلوط می کنیم .
آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم و در چند مرحله به مایه کیک آلبالو اضافه می کنیم و به آرامی با لیسک هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند .
کف قالب مورد نظر کاغذ روغنی انداخته و یا چرب و آرد پاشی می کنیم .
نصف مایه کیک را در قالب ریخته و سطح آن را صاف می کنیم . سپس آلبالو ها را روی سطح مایه کیک پخش می کنیم . و بعد بقیه مایه کیک را در قالب می ریزیم .
کیک آلبالویی را به مدت 40 تا 50 دقیقه در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
بعد از 40 ساعت با یک خلال دندان کیک را امتحان کنید . اگر خلال دندان تمیز درآمد کیک شما آماده است .
بعد از اینکه کیک آلباویی پخت ، گریل را روشن می کنیم تا روی کیک هم کمی طلایی رنگ شود .
بعد از پخت ، کیک آلبالو را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود .
سپس کیک را از قالب خارج کرده و به ظرف مورد نظر انتقال می دهیم .
در صورت تمایل می توانید به جای آلبالو از دیگر میوه ها مانند توت فرنگی و شاتوت نیز استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !