چیز کیک ژاپنی یا پنبه ای ، یکی از خوشمزه ترین و خوش بافت ترین انواع کیک هاست که طعم بسیار عالی ای دارد و پیشنهاد می کنم برای یک بار هم که شده آن را تهیه و از خوردن آن لذت ببرید . طرز تهیه این کیک نسبت به دیگر کیک ها کمی پیچیده تر است و به زمان بیشتری برای تهیه و پخت آن نیاز است ولی نتیجه کار عالی است .
چیز کیک ژاپنی را می توان با مارمالاد و یا مربا سرو کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه چیز کیک ژاپنی را آموزش می دهد که عکس و دستور آن را دوست عزیز محبوبه جوادی ارسال کرده اند .
برای تهیه چیز کیک ژاپنی ، ابتدا کف قالب مورد نظر را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم . سپس روی کاغذ روغنی را دوباره با کره چرب کرده و کنار می گذاریم . فقط دقت کنید که از قالبی استفاده شود که درز نداشته باشد ، در غیر این صورت کف و دیواره قالب را با فویل می پوشانیم تا زمانی که در فر قرار می دهیم آب داخل قالب نرود . چرا که برای تهیه چیز کیک ژاپنی قالب کیک را در یک ظرف آب قرار داده و بعد در فر قرار می دهیم .
کره را در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود . سپس پنیر خامه ای ، کره و شیر را باهم ترکیب کرده و روی بخار کتری قرار می دهیم تا به روش بن ماری ذوب شده و یک دست شود و بعد آن را کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
حالا فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
سفیده و زرده های تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده ها را در یک کاسه تمیز با همزن می زنیم تا کمی کف کند ، سپس پودر تارتار را اضافه کرده و هم می زنیم تا سبک شود و بعد شکر را اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا سفیده تخم مرغ کاملا سفت شود به طوری که وقتی کاسه را بر می گردانیم از ظرف بیرون نریزد و بعد سفیده را در یخچال قرار می دهیم .
حالا ترکیب نشاسته ذرت و آرد را که الک کرده ایم را به مایع پنیری اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شوند . سپس زرده های تخم مرغ را هم به مایع پنیری اضافه کرده ، وانیل و رنده پوست لیمو را هم زده و هم می زنیم تا مایع کاملا یک دستی به دست آید . سپس مایع به دست آمده را به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و به صورت دورانی و از پایین به بالا با کاردک مخلوط می کنیم .
حالا مایع چیز کیک ژاپنی را داخل قالب ریخته ( من از قالب کمربندی ۲۰ سانتی متری استفاده کرده و دور و زیر آن را با فویل پوشاندم ) و قالب را در یک قالب بزرگتر قرار داده و داخل قالب بزرگ تا نصف ارتفاع قالب کیک آب ریخته و در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم تا کیک به مدت ۸۰ دقیقه در فر بماند و بپزد . سپس فر را خاموش کرده ودرب فر را باز می گذاریم و اجازه می دهیم تا کیک ۳۰ دقیقه دیگر در فر خاموش بماند و بعد از فر خارج کرده و بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد ، از قالب خارج کرده و در یخچال قرار می دهیم تا حداقل دو ساعت در یخچال بماند و بعد روی آن مربا و یا مارمالاد ریخته و سرو می کنیم .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !