چیز کیک نسکافه ای

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
10 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 3/4 پیمانه
آرد
1 پیمانه
شکر
1 پیمانه
شیر
2 عدد بزرگ
تخم مرغ
1/2 پیمانه
روغن
2 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
1/4 قاشق چای خوری
نمک
200 گرم
پنیر ماسکارپونه
1 بسته
خامه صبحانه
1 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین
3 قاشق غذا خوری
پودر شکر
2 قاشق چای خوری
نسکافه
چیز کیک نسکافه ای

چیز کیک یکی از خوشمزه ترین انواع کیک است که در سرتاسر دنیا طرفداران بسیار زیادی دارد . چیز کیک ها بسیار متنوع هستند و می توان برای پایه آن از انواع کیک و یا بیسکوییت استفاده کرد . چیز کیک ها معمولا به دو صورت تهیه می شوند : چیز کیک یخچالی و چیز کیک در فر
یکی از خوش طعم ترین چیز کیک ها ، چیز کیک نسکافه ای است که سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه آن را آموزش می دهد .
برای تهیه چیز کیک نسکافه ای ، ابتدا کیک را تهیه می کنیم . برای کیک می توانید هم از کیک وانیلی ساده و یا کیک شکلاتی استفاده کنید . من برای پایه چیز کیک نسکافه ای از کیک شکلاتی استفاده کردم .
ابتدا تخم مرغ و شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند .
آرد ، بکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو را باهم ترکیب و 3 بار الک می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
در یک کاسه روغن و شکر را باهم خوب مخلوط می کنیم تا کرم رنگ و یک دست شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و حسابی هم می زنیم . شیر و وانیل را هم اضافه کرده و هم می زنیم .
در پایان ترکیب مواد خشک الک شده را آرام آرام و در چند مرحله به مایع کیک اضافه کرده و هم می زنیم تا مایع یک دستی به دست آید . کف قالب که بهتر است کمربندی باشد را چرب نموده و یا کاغذ روغنی می اندازیم .
مایع کیک را در قالب ریخته و به مدت 40 دقیقه در فری که از قبل گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کاملا بپزد .
کیک را بعد از اینکه پخت از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود .
تا خنک شدن کیک مواد رویه آن را آماده می کنیم .
یک قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین را در 1/3 پیمانه آب ریخته و روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری و سماور ) می گذاریم تا حل شود .
یک بسته خامه صبحانه و 3 قاشق پودر شکر را نیز باهم مخلوط می کنیم . ( نیازی به فرم گرفتن خامه نیست فقط در حدی که باهم ترکیب شوند ) سپس پنیر ماسکارپونه را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا یکدست شود .
دو قاشق چای خوری پودر نسکافه را در 1/4 پیمانه آبجوش حل کرده و به پنیر اضافه می کنیم و هم می زنیم .
بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد ، از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی آن را جدا می کنیم . سپس کیک را دوباره به قالب انتقال می دهیم . ترکیب پنیر و خامه را روی کیک ریخته و صاف می کنیم .
در صورت تمایل می توانید روی چیز کیک نسکافه ای را قبل از اینکه داخل یخچال قرار دهید با کمی شکلات آب شده شکل دهید .
چیز کیک نسکافه ای را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد .
چیز کیک نسکافه ای را به هنگام سرو از یخچال خارج کرده و روی آن را با توت فرنگی و شکلات رنده شده تزئین و سرو کنید .

  1. من از قالب 25 سانتی گرد کمربندی برای این مقدار مواد استفاده کردم .
  2. اگر قالب کمربندی در در دسترس ندارید ، می توانید قالب مورد نظر را با سلفون بپوشانید و به هنگام سرو چیز کیک ان را به آرامی از داخل قالب خارج کنید .
  3. در صورت تمایل می توانید پودر کاکائو را از مواد کیک حذف کنید و کیک وانیلی ساده تهیه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*