حلوا یکی از دسرهای خوشمزه ای است که معمولا در ماه مبارک رمضان و ماه محرم تهیه می شود . علاوه بر آن ، این دسر خوشمزه برای سفره های نذری و دیگر مراسم ها نیز تهیه می شود .
حلوا انواع مختلفی دارد و در تهیه آن از مواد مختلفی استفاده می شود .
یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین انواع حلوا ، حلوا هویج است که علاوه بر عطر و طعم فوق العاده ، ظاهری زیبا دارد و بسیار خوشرنگ است . حلوا هویج یکی حلوای مجلسی نیز محسوب می شود و یکی از بهترین گزینه ها برای سفره افطار نیز می باشد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه حلوا هویج را آموزش می دهد .
برای تهیه حلوا هویج ، ابتدا هویج ها را پوست گرفته و می شوییم . هویج ها را داخل قابلمه ریخته و با مقدار کمی آب می گذاریم تا آبپز شوند . سپس هویج های پخته شده را داخل غذاساز می ریزیم تا پوره یکدستی به دست آید .
در یک تابه آرد را ریخته و روی حرارت قرار داده و به مدت 10 تا 15 دقیقه مرتب تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود . ( نیازی به تغییر رنگ آرد نیست چرا که اگر رنگ آرد تغییر کند حلوای تیره تری خواهیم داشت )
بعد از اینکه بوی آرد درآمد و آرد کمی سبک شد ، روغن مایع را اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد و روغن کاملا باهم ترکیب شوند .
حالا پوره هویج پخته شده را به آرد اضافه کرده و هم می زنیم .
شکر ، گلاب و زعفران را نیز مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم و به صورت دورانی و در یک جهت آنقدر تفت می دهیم تا حلوا به صورت یک گلوله در وسط تابه درآید و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم .
حلوا هویج را در ظرف مورد نظر ریخته و آن را تزئین می کنیم .
من برای تزئین حلوا هویج با ماسوره دور حلوا و داخل آن را شکوفه زده و بعد با کمی پودر پسته ، خلال پسته ، پودر نارگیل و برگ گل محمدی تزئین کردم .
حلوا هویج را برای سفره افطار آماده و در کنار خانواده سرو کنید .
در صورت تمایل می توانید مقدار شکر را کم کرده و یک و نیم لیوان شکر استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !