- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 50 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 10 نفر
- وعده غذایی
- عصرانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- اکتبر 18, 2016
- 2 پیمانه
- آرد
- 1 پیمانه
- شکر
- 1 پیمانه
- هویج رنده شده
- 1/2 پیمانه
- روغن
- 1/2 پیمانه
- گردو خرد شده
- 3 عدد
- تخم مرغ
- 3 قاشق غذا خوری
- ماست
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری
- پودر دارچین
کیک هویج ، کیکی با طعمی دلپذیر است که عطر دارچین آن تمام فضای خانه را پر می کند . این کیک برای فصل پاییز بسیار مناسب است و با یک فنجان چای دارچینی بسیار می چسبد .
کیک هویج طرز تهیه راحتی دارد و می توان آن را در کوتاه ترین زمان تهیه کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک هویج با طعم دارچین را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک هویج ، ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با دیگر مواد همدما شوند .
هویج های شسته شده را پوست گرفته و رنده ریز می کنیم . آرد ، بکینگ پودر و دارچین را هم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
حالا شکر و روغن را باهم ترکیب کرده و با همزن برقی هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را ۳ دقیقه هم می زنیم . حالا ماست را هم اضافه کرده و دوباره هم می زنیم . در مرحله بعد هویج رنده شده را هم به مواد بالا اضافه کرده و با همزن دستی و یا قاشق چوبی هم می زنیم . حالا ترکیب مواد خشک از قبل الک شده را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد مخلوط شود . ( آرد را فقط در حدی هم می زنیم که با دیگر مواد ترکیب شود ، بیشتر از آن نیاز نیست )
در پایان گردو خرد شده را هم اضافه کرده و مایع کیک هویج را در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده و یا کاغذ روغنی انداخته ایم می ریزیم . کیک هویج را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا بپزد و روی کیک هم طلایی رنگ شود .
سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کیک هویج خنک شود . کیک را از قالب خارج کرده و بعد از تزئین برش می زنیم .
- برای تهیه کیک هویج دقت کنید تا از ماست ترش استفاده نکنید چون این کیک بافت بسیار تردی دارد و باعث شکننده و پودر شدن کیک می شود .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !