کاپ کیک هویج و گردو یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین کیک هاست . این کیک بافت فوق العاده نرم و سبکی دارد و یک گزینه عالی برای یک عصرانه دلپذیر با یک فنجان چای است .
برای تهیه کاپ کیک هویج و گردو ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با محیط هم دما شوند .
هویج های شسته شده را هم پوست گرفته و رنده ریز می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و نمک را خوب مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم .
در یک کاسه شکر و روغن را با همزن می زنیم تا یکدست و کرم رنگ شود . سپس تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود .
و بعد هویج های رنده شده و گردوی خرد شده را هم به مایع کاپ کیک هویج و گردو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا باهم ترکیب شوند .
و در پایان مخلوط مواد جامد را که قبلا 3 بار الک کرده ایم را در 3 مرحله به مایع کاپ کیک اضافه می کنیم و با لیسک آرام هم می زنیم .
قالب های مافین را چرب می کنیم ( یا از کپسول های کاغذی استفاده می کنیم ) . تا نصف هر قالب از مایع کاپ کیک پر می کنیم .
کاپ کیک هویج و گردو را در فری که از قبل گرم شده به مدت 30 تا 40 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کاپ کیک های ما آماده شوند .
بعد از اینکه کاپ کیک هویج و گردو آماده شد از فر بیرون آورده و صبر می کنیم تا خنک شوند و بعد از قالب بیرون آورده و با یک فنجان چای نوش جان می کنیم .
اگر از کپسول های کاغذی برای تهیه کاپ کیک استفاده می کنید بعد اینکه تمام کپسول ها را تا نصفه پر کردید در یک قالب دیگر و یا سینی قرار دهید تا زمانی که روی سینی فر قرار می دهید نسوزد .
در تهیه کاپ کیک هویج و گردو علاوه بر دارچین می توانید از جوز هندی و زنجبیل نیز استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !