برای تهیه کرم کارامل ، ابتدا تخم مرغ ها را با 2/3 پیمانه شکر با همزن برقی می زنیم تا باهم مخلوط شوند . ( تخم مرغ ها و شکر فقط در حدی زده شوند که باهم مخلوط شده ولی تخم مرغ ها کف نکنند )
شیر را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و بعد به همراه وانیل کم کم به مواد بالا اضافه و مخلوط می کنیم .
نصف پیمانه شکر باقی مانده را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شده و سس طلایی رنگی بدست آید .
سس بدست آمده را کف قالب مورد نظر ریخته و قالب را تکان می دهیم تا دیواره های قالب نیز به سس آغشته شود .
کارامل آماده شده را در قالب می ریزیم .
در یک قالب بزرگتر آب ریخته و قالب کارامل را در آن قرار می دهیم و بعد آن را در فری که از قبل گرم شده به مدت 1 ساعت در دمای 180 درجه سانتی گراد در طبقه پایین فر قرار می دهیم تا بپزد و کرم کارامل ما آماده شود .
بعد یک ساعت یک خلال دندان در کرم کارامل فرو می کنیم اگر تمیز بیرون آمد و چیزی به آن نچسبید ، کرم کارامل ما آماده است .
بعد از بیرون آوردن کرم کارامل از فر ، قالب را آرام تکان می دهیم تا کرم کارامل از آن جدا شود ، ولی به هیچ عنوان از قالب خارج نمی کنیم .
قالب کرم کارامل را به مدت 10 تا 12 ساعت در یخچال قرار می دهیم و بعد به هنگام سرو آن را در ظرف مورد نظر برگردانده و نوش جان می کنیم .
در صورت تمایل کرم کارامل را با توت فرنگی و شکلات تخته ای تزئین کنید .
کرم کارامل بهتر است یک روز قبل آماده شود و در روز بعد سرو شود و حتما باید کاملا خنک شده باشد تا به هنگام برگرداندن قالب نشکند .
شیر را کم کم و به صورت قطره ای اضافه کنید تا دسر بوی زهم نگیرد .
برای تهیه کرم کارامل ترجیحا از شیر پر چرب استفاده کنید تا دسر خوشمزه تری داشته باشید .
۲ نظرات-
محبوبه گفت: آوریل 13, 2016
عالیه حتما درست میکنم ممنون
-
Ikaban گفت: آوریل 13, 2016
خواهش می کنم عزیزم