شیرینی پرتقالی

زمان آماده سازی
20 دقیقه
حداکثر زمان پخت
10 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
60 گرم
پودر شکر
190 گرم
آرد
2 قاشق غذا خوری
آب پرتقال
1 قاشق غذا خوری
رنده پوست پرتقال
1 قاشق چای خوری
اسانس وانیل
170 گرم
کره
شیرینی پرتقالی

شیرینی پرتقالی یکی از شیرینی های خوشمزه و خوش عطر است که می توان آن را برای عید نوروز و شب یلدا تهیه و از میهمانان پذیرایی کرد . این شیرینی طرز تهیه آسانی دارد و در کوتاه ترین زمان می توان آن را آماده کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شیرینی پرتقالی ویژه نوروز را آموزش می دهد .
برای تهیه شیرینی پرتقالی ، ابتدا پوست پرتقال را رنده کرده و آب آن را می گیریم . آرد و شکر را باهم ترکیب و 2 بار الک کرده کنار می گذاریم .
کره را به قطعات کوچک تری تقسیم کرده و با شکر و آرد الک شده ترکیب کرده و هم می زنیم تا کاملا به خورد آنها برود .
آب پرتقال ، رنده پوست پرتقال و اسانس وانیل را نیز اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر یکدستی به دست آید و بعد روی ظرف را با سلفون پوشانده و به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود .
حالا فر را روشن می کنیم تا گرم شود . خمیر شیرینی پرتقالی را در قیف ریخته و با فاصله روی سینی فر می ریزیم . ( نیازی به چرب کردن سینی فر نیست چرا که در تهیه این شیرینی از کره استفاده می شود )
شیرینی پرتقالی را به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد تا زمانی که کف شیرینی ها کمی طلایی شوند در فری که از قبل کرده ایم می گذاریم تا بپزند .
بعد از پخت شیرینی ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شوند و بعد از سینی جدا کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم .
در صورت تمایل می توانید شیرینی ها را از نیمه در شکلات آب شده فرو برده و روی آن کمی گردو و یا پسته خرد شده بریزید .
با یک فنجان چای و شیرینی پرتقالی از میهمانان خود پذیرایی کنید .

  1. در تهیه این شیرینی خوشمزه می توانید به جای رنده پوست پرتقال از رنده پوست لیمو نیز استفاده کرده و شیرینی لیمویی تهیه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*