کیک کشمش و گردو یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین کیک ها است که البته بسیار پر طرفدار است و می توان آن را به عنوان کیک صبحانه و با عصرانه در نظر گرفت .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کیک کشمش و گردو را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک کشمش و گردو ، ابتدا تخم مرغ ها و کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با محیط هم دما شوند .
آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک کرده و کنار می گذاریم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا می کنیم . سفیده ها را در یک ظرف تمیز با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا سفت شود و بعد در یخچال قرار می دهیم .
زرده تخم مرغ ، شکر و وانیل را آنقدر هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود .
سپس کره ای که کاملا نرم شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند . سپس ماست را نیز اضافه کرده و هم می زنیم .
آرد و بکینگ پودر که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد یک دستی بدست آید .
گردو ها و کشمش ها را در کمی آرد می غلتانیم و بعد به مواد کیک اضافه می کنیم . در پایان سفیده تخم مرغ را آرام و در چند مرحله به مواد کیک کشمش و گردو اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا سفیده ها با دیگر مواد مخلوط شود و مایع نسبتا سفتی بدست آید .
کف قالب مورد نظر را چرب و آردپاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم و مایع کیک را در قالب می ریزیم .
کیک کشمش و گردو را به مدت 40 دقیقه در فری که از قبل گرم شده در طبقه وسط قرار می دهیم تا بپزد و کیک ما آماده شود .
کیک را بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود و بعد از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم .
کیک کشمش و گردو را با یک فنجان چای نوش جان کنید .
دلیل غلتاندن کشمش و گردو در آرد ، جلوگیری از ته نشین شدن و سوختن کشمش و گردو می باشد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !