کیک شیره انگور

زمان آماده سازی
20 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
5 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
3/4 پیمانه
شیره انگور
2 عدد
تخم مرغ
1 1/2 پیمانه
آرد
1/2 پیمانه
روغن مایع
1/4 پیمانه
آب ولرم
1 قاشق مربا خوری
بکینگ پودر
1/2 پیمانه
گردو خرد شده
کیک شیره انگور

کیک شیره انگور یکی از کیک های بسیار مقوی و انرژی زا است و یک گزینه عالی برای فصل زمستان است .

طرز تهیه کیک شیره انگور در سایت آشپزی آیکابان :

برای تهیه کیک شیره انگور ابتدا تخم مرغ و شیره انگور را از یخچال بیرون می آوریم تا با محیط هم دما شوند .

فر را روشن می کنیم تا گرم شود .

تخم مرغ ها را با دو قاشق شکر هم می زنیم تا کرم رنگ شوند و پف کنند . روغن را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم .

شیره انگور و آب را باهم مخلوط کرده و به مایع کیک شیره انگور اضافه می کنیم .

آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم و آرام آرام در سه مرحله به مایع کیک اضافه می کنیم .

در پایان گردوی خرد شده را هم اضافه می کنیم .

کف قالب لوف ( مستطیل شکل ) کاغذ روغنی انداخته و یا چرب و آرد پاشی می کنیم .

مایع کیک شیره انگور را در قالب ریخته و در فری که از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط قرار می دهیم تا کیک بپزد .

وقتی مطمئن شدیم کیک کاملا پخته است ، گریل را روشن می کنیم تا روی کیک هم کمی برشته شود .

کیک را از فر بیرون آورده و صبر می کنیم تا کاملا خنک شود و بعد از قالب خارج می کنیم .

خواص شیره انگور :

شیره انگور بسیار مقوی و انرژی زا است . بنابراین گزینه ای بسیار موثر برای کسانی است که عمل جراحی انجام داده اند و یا بر اثر بیماری ضعیف شده اند .

شیره انگور سرشار از ویتامین A،B ،C  و هم چنین املاحی مانند  آهن، منیزیم، فسفر و کلسیم است.

شیره انگور خاصیت ضد نفخ دارد .

شیره انگور برای درمان کک و مک صورت نیز بکار می رود . می توانید آن را به تنهایی و یا با مخلوط نمک روی لکه ها قرار دهید .

شیره انگور خون ساز است .

  1. در تهیه کیک شیره انگور ، اگر شیره به اندازه کافی شیرین است می توانید شکر را حذف کنید .
  2. استفاده از گردوی خرد شده در این کیک سلیقه ای است .
  3. دمای فرها متفاوت است بنابراین بعد از 30 دقیقه کیک را چک کنید . یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید ، اگر خلال دندان تمیز در آمد کیک پخته و اگر مایع کیک به آن چسبید باید اجازه دهید تا کیک بپزد .
  4. به هیچ عنوان در 20 دقیقه اول پخت کیک ، در فر را باز نکنید چرا که باعث می شود پف کیک شما بخوابد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*