برای تهیه کیک شیره انگور ابتدا تخم مرغ و شیره انگور را از یخچال بیرون می آوریم تا با محیط هم دما شوند .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ ها را با دو قاشق شکر هم می زنیم تا کرم رنگ شوند و پف کنند . روغن را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم .
شیره انگور و آب را باهم مخلوط کرده و به مایع کیک شیره انگور اضافه می کنیم .
آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم و آرام آرام در سه مرحله به مایع کیک اضافه می کنیم .
در پایان گردوی خرد شده را هم اضافه می کنیم .
کف قالب لوف ( مستطیل شکل ) کاغذ روغنی انداخته و یا چرب و آرد پاشی می کنیم .
مایع کیک شیره انگور را در قالب ریخته و در فری که از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط قرار می دهیم تا کیک بپزد .
وقتی مطمئن شدیم کیک کاملا پخته است ، گریل را روشن می کنیم تا روی کیک هم کمی برشته شود .
کیک را از فر بیرون آورده و صبر می کنیم تا کاملا خنک شود و بعد از قالب خارج می کنیم .
خواص شیره انگور :
شیره انگور بسیار مقوی و انرژی زا است . بنابراین گزینه ای بسیار موثر برای کسانی است که عمل جراحی انجام داده اند و یا بر اثر بیماری ضعیف شده اند .
شیره انگور سرشار از ویتامین A،B ،C و هم چنین املاحی مانند آهن، منیزیم، فسفر و کلسیم است.
شیره انگور خاصیت ضد نفخ دارد .
شیره انگور برای درمان کک و مک صورت نیز بکار می رود . می توانید آن را به تنهایی و یا با مخلوط نمک روی لکه ها قرار دهید .
شیره انگور خون ساز است .
در تهیه کیک شیره انگور ، اگر شیره به اندازه کافی شیرین است می توانید شکر را حذف کنید .
استفاده از گردوی خرد شده در این کیک سلیقه ای است .
دمای فرها متفاوت است بنابراین بعد از 30 دقیقه کیک را چک کنید . یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید ، اگر خلال دندان تمیز در آمد کیک پخته و اگر مایع کیک به آن چسبید باید اجازه دهید تا کیک بپزد .
به هیچ عنوان در 20 دقیقه اول پخت کیک ، در فر را باز نکنید چرا که باعث می شود پف کیک شما بخوابد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !