کیک اسفنجی کیکی است که به خاطر نوع بافتی که دارد معمولا با خامه و یا بستنی سرو می شود و در نتیجه پایه بسیاری از کیک های تولد با روکش خامه و فوندانت است .
ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با محیط هم دما شوند .
برای اینکه کیک اسفنجی ما بافتی اسفنج مانند و پر حفره داشته باشد ، سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم و دقت می کنیم که به هیچ عنوان حتی ذره ای از زرده وارد سفیده ها نشود . سفیده ها را با 1/3 شکر هم می زنیم در حدی که وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده ها از ظرف بیرون نریزد . ( سفیده ها را در ظرفی که کاملا تمیز و بدون چربی است هم می زنیم در غیر این صورت کیک اسفنجی پف نمی کند ) .
زرده های تخم مرغ را با باقی مانده شکر مخلوط می کنیم تا کرم رنگ شود و پف کند . وانیل را هم اضافه کرده ، سپس آبجوش را کم کم به مایع کیک اسفنجی اضافه می کنیم تا کف کند . سپس سفیده ها را از یخچال خارج کرده و با زرده ها مخلوط می کنیم . آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم و بعد آرام آرام به مایع کیک اسفنجی اضافه می کنیم و به صورت دورانی با استفاده از لیسک هم می زنیم .
مایع کیک اسفنجی را در قالبی که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم می ریزیم و در فری که از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم .
بعد از اینکه کیک اسفنجی ما پخت فر را خاموش کرده و اجازه می دهیم کیک داخل فر بماند و وقتی که کمی خنک شد از فر خارج می کنیم .
بعد از اینکه کیک اسفنجی خنک شد بهتر است یک روز بماند تا برش زدن آن راحت تر انجام گیرد .
کیک اسفنجی را با خامه تزیین کرده و نوش جان کنید .
برای تهیه کیک اسفنجی قالب آن را چرب نکنید چون باعث می شود کیک به خوبی پف نکند .
شکری که در کیک اسفنجی استفاده می شود حتما باید دانه ریز باشد .
اگر کیک اسفنجی کاکائویی دوست دارید هر مقدار کاکائو اضافه می کنید به همان میزان از آرد کم کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !