کیک اسفنجی

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
10 نفر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
6 عدد
تخم مرغ
240 گرم
آرد
180 گرم
شکر دانه ریز
1 استکان
آبجوش
1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق مربا خوری
وانیل
کیک اسفنجی

کیک اسفنجی کیکی است که به خاطر نوع بافتی که دارد معمولا با خامه و یا بستنی سرو می شود و در نتیجه پایه بسیاری از کیک های تولد با روکش خامه و فوندانت است .

طرز تهیه کیک اسفنجی در سایت آشپزی آیکابان :

ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با محیط هم دما شوند .

برای اینکه کیک اسفنجی ما بافتی اسفنج مانند و پر حفره داشته باشد ، سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم و دقت می کنیم که به هیچ عنوان حتی ذره ای از زرده وارد سفیده ها نشود . سفیده ها را با 1/3 شکر هم می زنیم در حدی که وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده ها از ظرف بیرون نریزد . ( سفیده ها را در ظرفی که کاملا تمیز و بدون چربی است هم می زنیم در غیر این صورت کیک اسفنجی پف نمی کند ) .

زرده های تخم مرغ را با باقی مانده شکر مخلوط می کنیم تا کرم رنگ شود و پف کند . وانیل را هم اضافه کرده ، سپس آبجوش را کم کم به مایع کیک اسفنجی اضافه می کنیم تا کف کند . سپس سفیده ها را از یخچال خارج کرده و با زرده ها مخلوط می کنیم . آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم و بعد آرام آرام به مایع کیک اسفنجی اضافه می کنیم و به صورت دورانی با استفاده از لیسک هم می زنیم .

مایع کیک اسفنجی را در قالبی که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم می ریزیم و در فری که از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه با دمای 180  درجه سانتی گراد قرار می دهیم .

بعد از اینکه کیک اسفنجی ما پخت فر را خاموش کرده و اجازه می دهیم کیک داخل فر بماند و وقتی که کمی خنک شد از فر خارج می کنیم .

بعد از اینکه کیک اسفنجی خنک شد بهتر است یک روز بماند تا برش زدن آن راحت تر انجام  گیرد .

کیک اسفنجی را با خامه تزیین کرده و نوش جان کنید .

  1. برای تهیه کیک اسفنجی قالب آن را چرب نکنید چون باعث می شود کیک به خوبی پف نکند .
  2. شکری که در کیک اسفنجی استفاده می شود حتما باید دانه ریز باشد .
  3. اگر کیک اسفنجی کاکائویی دوست دارید هر مقدار کاکائو اضافه می کنید به همان میزان از آرد کم کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*