کیک تر با پشمک

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
10 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
4 عدد
تخم مرغ
8 قاشق سوپخوری
شکر
8 قاشق سوپخوری
آرد
2 قاشق سوپخوری
آب ولرم
2 قاشق سوپخوری
روغن مایع
1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
4 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو
300 گرم
خامه
300 گرم
شکلات تخته ای
1/4 پیمانه
آب
1 قاشق چای خوری
قهوه فوری
برای تزئین
پشمک
برای تزئین
خلال پسته
برای تزئین
توت فرنگی
کیک تر با پشمک

کیک تر با  پشمک یک کیک فوق العاده خوشمزه و شیک است و گزینه مناسبی برای بسیاری از مناسبت ها مانند تولد و شب یلدا است .

طرز تهیه کیک تر با  پشمک در سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان :

برای تهیه کیک تر با  پشمک ، ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با محیط هم دما شوند .

آرد ، پودر کاکائو و بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و کنار می گذاریم .

فر را روشن می کنیم تا گرم شود .

در یک کاسه مناسب شکر ، تخم مرغ ها و وانیل را با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود .

سپس آب ولرم و روغن مایع را نیز اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با دیگر مواد مخلوط شود .

مواد جامد را که قبلا الک کرده ایم را آرام آرام به مایع کیک اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا تمامی مواد خوب باهم مخلوط شوند .

کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی انداخته و یا چرب می کنیم و مایع کیک را در آن می ریزیم و کیک را به مدت 45 دقیقه در فری که از قبل گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کیک بپزد .

تا کیک ما آماده می شود سس گاناش را به صورت زیر آماده می کنیم .

شکلات تخته ای و خامه را در ظرف استیل و یا پیرکس ریخته و آن را روی حرارت غیر مستقیم ( روی بخار کتری و یا سماور ) قرار می دهیم تا شکلات در خامه حل شود و سس یک دستی به دست آید .

کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود .

سپس آن را از قالب خارج می کنیم .

کیک را به دو یا سه لایه برش می زنیم و با قلمو هر لایه را با قهوه که در آب حل شده ، نم دار می کنیم . سپس از سس گاناش روی هر لایه زده و در صورت تمایل پودر گردو می پاشیم .

باقی مانده سس گاناش را روی کیک ریخته و کیک را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم .

سپس کیک را بیرون آورده و با پشمک روی کیک و دور تا دور آن را می پوشانیم . کیک تر با پشمک را با شکلات خرد شده و خلال پسته و توت فرنگی تزئین می کنیم .

  1. بعد از قرار دادن کیک داخل فر تا 30 دقیقه در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد .
  2. بعد از 30 دقیقه می توانید با یک خلال دندان کیک را تست کنید اگر خلال دندان تمیز در آمد کیک شما آماده است .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*