برای تهیه کیک تر با پشمک ، ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با محیط هم دما شوند .
آرد ، پودر کاکائو و بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و کنار می گذاریم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
در یک کاسه مناسب شکر ، تخم مرغ ها و وانیل را با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود .
سپس آب ولرم و روغن مایع را نیز اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با دیگر مواد مخلوط شود .
مواد جامد را که قبلا الک کرده ایم را آرام آرام به مایع کیک اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا تمامی مواد خوب باهم مخلوط شوند .
کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی انداخته و یا چرب می کنیم و مایع کیک را در آن می ریزیم و کیک را به مدت 45 دقیقه در فری که از قبل گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کیک بپزد .
تا کیک ما آماده می شود سس گاناش را به صورت زیر آماده می کنیم .
شکلات تخته ای و خامه را در ظرف استیل و یا پیرکس ریخته و آن را روی حرارت غیر مستقیم ( روی بخار کتری و یا سماور ) قرار می دهیم تا شکلات در خامه حل شود و سس یک دستی به دست آید .
کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود .
سپس آن را از قالب خارج می کنیم .
کیک را به دو یا سه لایه برش می زنیم و با قلمو هر لایه را با قهوه که در آب حل شده ، نم دار می کنیم . سپس از سس گاناش روی هر لایه زده و در صورت تمایل پودر گردو می پاشیم .
باقی مانده سس گاناش را روی کیک ریخته و کیک را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم .
سپس کیک را بیرون آورده و با پشمک روی کیک و دور تا دور آن را می پوشانیم . کیک تر با پشمک را با شکلات خرد شده و خلال پسته و توت فرنگی تزئین می کنیم .
بعد از قرار دادن کیک داخل فر تا 30 دقیقه در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد .
بعد از 30 دقیقه می توانید با یک خلال دندان کیک را تست کنید اگر خلال دندان تمیز در آمد کیک شما آماده است .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !