برای تهیه کیک صبحانه ، ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا هم دمای محیط شوند .
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم و کنار می گذاریم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
نصف پیمانه روغن را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کشدار شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به مایع اضافه کرده و هم می زنیم . وانیل را به همراه تخم مرغ آخر به مواد کیک صبحانه اضافه می کنیم . ( هر تخم مرغ را حدود 3 دقیقه هم می زنیم ) . شیر را نیز اضافه کرده و هم می زنیم . در پایان مخلوط آرد و بکینگ پودر را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام و در 3 مرحله به مایع کیک صبحانه اضافه می کنیم .
3/1 مواد کیک را جدا کرده و به آن یک قاشق غذا خوری پودر کاکائو اضافه می کنیم .
کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی انداخته و یا چرب و آرد پاشی می کنیم . نصف مایع کیک سفید رنگ را در قالب ریخته و بعد مایع کاکائویی را روی آن می ریزیم و در پایان بقیه مایع سفید رنگ را در قالب ریخته و قالب را در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده به مدت 30 تا 40 دقیقه ( بستگی به دما و درجه فر دارد ) در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کیک ما پخته و آماده شود .
بعد از نیم ساعت با یک خلال دندان کیک را امتحان می کنیم . اگر خلال دندان از داخل کیک تمیز درآمد کیک صبحانه ما حاضر است در غیر این صورت صبر می کنیم تا کیک بپزد . بعد از پخت کیک گریل را روشن می کنیم تا روی کیک هم کمی طلایی رنگ شود .
کیک را بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود . و بعد از قالب خارج کرده و برش می زنیم .
کیک صبحانه دو رنگ را با یک فنجای چای و یا یک لیوان شیر نوش جان کنید .
در صورت تمایل می توانید پودر کاکائو را از مواد کیک حذف و کیک صبحانه وانیلی ساده تهیه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !