کیک کرم کارامل یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین کیک هاست که بسیار پر طرفدار نیز هست . برای تهیه پایه این کیک خوشمزه می توانید هم ازدستور کیک ساده وانیلی و هم کیک شکلاتی استفاده کنید . البته اگر مثل من عاشق کیک های شکلاتی هستید پیشنهاد می کنیم پایه کیک را شکلاتی انتخاب کنید تا تفاوت رنگ در کیک نیز مشخص باشد و کیک زیباتری داشته باشید .
برای کرم کارامل کیک هم می توانید هم از پودرهای کرم کارامل آماده در بازار استفاده کنید و یا اینکه از دستور کرم کارامل که در همین سایت آمده است استفاده کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کیک کرم کارامل شکلاتی را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک کرم کارامل ، ابتدا یک بسته پودر کرم کارامل را با دو لیوان شیر مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم و هم می زنیم تا به جوش آید . بعد از به جوش آمدن به مدت یک دقیقه دیگر نیز هم زده و بعد از روی حرارت بر می داریم . یک بسته خامه صبحانه را در شیر ریخته و مرتب هم می زنیم تا یک دست شود و خامه در آن نبرد .
کف قالب مورد نظر را با سس مخصوصی که در بسته کرم کارامل موجود است می پوشانیم و بعد کرم کارامل را در قالب ریخته و به مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد .
حالا مایع کیک را آماده می کنیم .
آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، پودر کاکائو و جوش شیرین را باهم ترکیب و ۳ بار الک می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
در یک کاسه روغن و شکر را باهم خوب مخلوط می کنیم تا کرم رنگ و یک دست شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و حسابی هم می زنیم . شیر و وانیل را هم اضافه کرده و هم می زنیم .
در پایان ترکیب مواد خشک الک شده را آرام آرام و در چند مرحله به مایع کیک اضافه کرده و هم می زنیم تا مایع یک دستی به دست آید .
حالا کرم کارامل را از یخچال خارج کرده و مایع کیک را روی آن می ریزیم .
قالب کیک کرم کارامل را در یک ظرف بزرگ تر قرار داده و در طبقه وسط فر قرار می دهیم . سپس در ظرف بزرگتر آبجوش می ریزیم . ( تا جایی که تا نصف قالب کیک آب بالا بیاید ) فقط مواظب باشید تا به هیچ عنوان آب وارد قالب کیک نشود .
کیک را به مدت یک ساعت در فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کاملا بپزد .
سپس کیک را با خلال دندان امتحان کنید . اگر چیزی به آن نچسبید کیک آماده است .
بعد از اینکه کیک کرم کارامل پخت از فر خارج کرده و به مدت یک تا دو ساعت در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا خنک شود و بعد کیک را با همان قالب به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کرم کارامل نیز خودش را بگیرد .
بعد از 6 ساعت کیک کرم کارامل را از یخچال بیرون آورده و قالب را چند ثانیه در آب گرم قرار دهید . سپس اطراف کیک را با یک کارد از قالب جدا کرده و کیک را در ظرف مورد نظر بر گردانید .
کیک کرم کارامل را با توت فرنگی و ویفر رولی تزئین و سرو کنید .
کیک کرم کارامل به مدت زمان بیشتری برای پخت احتیاج دارد .
در صورتی که فر ندارید می توانید قالب کیک را در یک قابلمه بزرگتر قرار داده و داخل قابلمه آبجوش ریخته و در قابلمه دم کنی گذاشته و روی حرارت قرار دهید تا بپزد . بعد از پخت به مدت 15 دقیقه در قابلمه را باز نکنید و بعد از آن قالب را خارج کرده و بعد از خنک شدن در یخچال قرار دهید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !