کیک کرم کارامل

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
60 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
10 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 بسته
پودر کرم کارامل
2 پیمانه
شیر
1 بسته
خامه
1 1/2 پیمانه
آرد
3/4 پیمانه
شکر
1 پیمانه
شیر اضافه
1/2 پیمانه
روغن
2 عدد
تخم مرغ
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
2 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو
1/4 قاشق چای خوری
نمک
1/4 قاشق چای خوری
جوش شیرین
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
کیک کرم کارامل

کیک کرم کارامل یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین کیک هاست که بسیار پر طرفدار نیز هست . برای تهیه پایه این کیک خوشمزه می توانید هم ازدستور کیک ساده وانیلی و هم کیک شکلاتی استفاده کنید . البته اگر مثل من عاشق کیک های شکلاتی هستید پیشنهاد می کنیم پایه کیک را شکلاتی انتخاب کنید تا تفاوت رنگ در کیک نیز مشخص باشد و کیک زیباتری داشته باشید .

برای کرم کارامل کیک هم می توانید هم از پودرهای کرم کارامل آماده در بازار استفاده کنید و یا اینکه از دستور کرم کارامل که در همین سایت آمده است استفاده کنید .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کیک کرم کارامل شکلاتی را آموزش می دهد .

برای تهیه کیک کرم کارامل ، ابتدا یک بسته پودر کرم کارامل را با دو لیوان شیر مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم و هم می زنیم تا به جوش آید . بعد از به جوش آمدن  به مدت یک دقیقه دیگر نیز هم زده و بعد از روی حرارت بر می داریم . یک بسته خامه صبحانه را در شیر ریخته و مرتب هم می زنیم تا یک دست شود و خامه در آن نبرد .

کف قالب مورد نظر را با سس مخصوصی که در بسته کرم کارامل موجود است می پوشانیم و بعد کرم کارامل را در قالب ریخته و به مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد .

حالا مایع کیک را آماده می کنیم .

آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، پودر کاکائو و جوش شیرین را باهم ترکیب و ۳ بار الک می کنیم  .

فر را روشن می کنیم تا گرم شود  .

در یک کاسه روغن و شکر را باهم خوب مخلوط می کنیم تا کرم رنگ و یک دست شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و حسابی هم می زنیم . شیر و وانیل را هم اضافه کرده و هم می زنیم  .

در پایان ترکیب مواد خشک الک شده را آرام آرام و در چند مرحله به مایع کیک اضافه کرده و هم می زنیم تا مایع یک دستی به دست آید .

حالا کرم کارامل را از یخچال خارج کرده و مایع کیک را روی آن می ریزیم .

قالب کیک کرم کارامل را در یک ظرف بزرگ تر قرار داده و در طبقه وسط فر قرار می دهیم . سپس در ظرف بزرگتر آبجوش می ریزیم . ( تا جایی که تا نصف قالب کیک آب بالا بیاید ) فقط مواظب باشید تا به هیچ عنوان آب وارد قالب کیک نشود .

کیک را به مدت یک ساعت در فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کاملا بپزد .

سپس کیک را با خلال دندان امتحان کنید . اگر چیزی به آن نچسبید کیک آماده است .

بعد از اینکه کیک کرم کارامل پخت از فر خارج کرده و به مدت یک تا دو ساعت در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا خنک شود و بعد کیک را با همان قالب به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کرم کارامل نیز خودش را بگیرد .

بعد از 6 ساعت کیک کرم کارامل را از یخچال بیرون آورده و قالب را چند ثانیه در آب گرم قرار دهید . سپس اطراف کیک را با یک کارد از قالب جدا کرده و کیک را در ظرف مورد نظر بر گردانید .

کیک کرم کارامل را با توت فرنگی و ویفر رولی تزئین و سرو کنید .

  1. کیک کرم کارامل به مدت زمان بیشتری برای پخت احتیاج دارد .
  2. در صورتی که فر ندارید می توانید قالب کیک را در یک قابلمه بزرگتر قرار داده و داخل قابلمه آبجوش ریخته و در قابلمه دم کنی گذاشته و روی حرارت قرار دهید تا بپزد . بعد از پخت به مدت 15 دقیقه در قابلمه را باز نکنید و بعد از آن قالب را خارج کرده و بعد از خنک شدن در یخچال قرار دهید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*