کلم را شسته و آنرا برگ برگ می کنیم و در ظرفی که آب آن جوش آمده می اندازیم تا یكی دو جوش بخورد، به طوری كه برگ های كلم کاملاً نرم شود و بعد آبکشی می کنیم.
برنج را به صورت کته ای می پزیم تا زمانی که آب آن خشک شود . سپس لپه را که از شب قبل خیس کرده ایم و پخته شده را به برنج اضافه می کنیم.
در ظرفی دیگر روغن را ریخته و پیاز خرد شده را اضافه می کنیم. بعد از آنکه پیازها نرم شد، گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم. نمک و فلفل و زردچوبه را می زنیم و با حرارت ملایم تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و بعد رب را می زنیم . مخلوط برنج و لپه و سبزی دلمه را به همراه زرشک به مواد دلمه اضافه می کنیم و تفت میدهیم تا طعم ها با هم ترکیب شوند.
داخل هر برگ مقداری از مواد کلم ریخته و آنرا می پیچیم و در قابلمه می چینیم.
بعد از آنکه تمام برگها را پیچیدیم سس دلمه (سرکه، شکر، اب و کمی روغن) را روی دلمه ها می ریزیم و با حرارت ملایم به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم می پزیم.
نکته >> سبزی دلمه شامل ( تره، جعفری، گشنیز، شوید، نعناع، ترخون، مرزه و پیازچه ی پاك شده ) است .
۲ نظرات-
محبوبه گفت: فوریه 10, 2016
عالیه حتما درستش میکنم
-
Ikaban گفت: فوریه 10, 2016
امیدوارم شما هم از این غذا لذت ببرید.