دلمه کلم پیچ

زمان آماده سازی
80 دقیقه
حداکثر زمان پخت
60 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
6 نفر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
3/4 پیمانه
روغن مایع
1/2 پیمانه
زرشک
به مقدار لازم
فلفل سیاه
به مقدار لازم
نمک
1 1/2 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذا خوری
شکر
1/2 پیمانه
سرکه
2 پیمانه
آب
500 گرم
سبزی دلمه
1 عدد بزرگ
پیاز
250 گرم
گوشت چرخ کرده
1 پیمانه
لپه
1 1/2 پیمانه
برنج
دلمه کلم پیچ

کلم را شسته و آنرا برگ برگ می کنیم  و در ظرفی که آب آن جوش آمده می اندازیم تا یكی دو جوش بخورد، به طوری كه برگ های كلم کاملاً نرم شود و بعد آبکشی می کنیم.

برنج را به صورت کته ای می پزیم تا زمانی که آب آن خشک شود . سپس لپه را که از شب قبل خیس کرده ایم و پخته شده را به برنج اضافه می کنیم.

در ظرفی دیگر روغن را ریخته و پیاز خرد شده را اضافه می کنیم. بعد از آنکه پیازها نرم شد، گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم. نمک و فلفل و زردچوبه را می زنیم و با حرارت ملایم تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و بعد رب را می زنیم . مخلوط برنج و لپه و سبزی دلمه را به همراه زرشک به مواد دلمه اضافه می کنیم و تفت میدهیم تا طعم ها با هم ترکیب شوند.

داخل هر برگ مقداری از مواد کلم ریخته و آنرا می پیچیم و در قابلمه می چینیم.

بعد از آنکه تمام برگها را پیچیدیم سس دلمه (سرکه، شکر، اب و کمی روغن) را روی دلمه ها می ریزیم و با حرارت ملایم به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم می پزیم.

نکته >> سبزی دلمه شامل ( تره، جعفری، گشنیز، شوید، نعناع، ترخون، مرزه و پیازچه ی پاك شده ) است .

۲ نظرات

  1. محبوبه گفت: فوریه 10, 2016 پاسخ
    عالیه حتما درستش میکنم
    1. Ikaban گفت: فوریه 10, 2016 پاسخ
      امیدوارم شما هم از این غذا لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*