شیرینی نان چایی قزوین یکی از شیرینی های سنتی بسیار خوشمزه شهر قزوین است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و در عین حال بسیار سریع هم آماده می شود . نان چایی قزوین ماندگاری خوبی دارد و در نتیجه یک شیرینی مناسب برای عید نوروز محسوب می شود .
کره یا روغن را در دمای محیط قرار می دهیم تا کمی باز شود . پودر شکر را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا شکر در آن حل شود .1.5 قاشق ماست و بکینگ پودر را ترکیب کرده و اضافه می کنیم .
2 عدد زرده تخم مرغ را از سفیده جدا می کنیم و به همراه پودر هل به مواد نان چایی اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد باهم کاملا ترکیب و یکدست شود .
در پایان آرد را کم کم به مواد بالا اضافه می کنیم و با دست خمیر نان چایی را ورز می دهیم . خمیر نان چایی قزوین باید به گونه ای باشد که به هیچ عنوان به دست نچسبد .خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت در دمای آشپزخانه قرار می دهیم تا عمل آید .
بعد از اینکه خمیر نان چایی قزوین به عمل آمد آن را روی سطح کارمان با وردنه به قطر یک سانتی متر صاف می کنیم وبا قالب دلخواه به خمیر شکل داده و در سینی فر قرار می دهیم .
برای تهیه رومال نان چایی قزوین زعفران ، یک عدد زرده تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری ماست را مخلوط می کنیم و با قلمو روی سطح تک تک نان چایی ها می زنیم و بعد روی آن کنجد و یا خرفه می پاشیم . در پایان سینی فر را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 در جه سانتی گراد قرار می دهیم تا نان چایی ما آماده شود .
بعد از اینکه نان چایی قزوین آماده شد وسینی را از فر خارج کردیم اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود و بعد شیرینی ها را در ظرف مورد نظر می چینیم .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !