- زمان آماده سازی
- 120 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 30 دقیقه
- میزان دشواری
- متوسط
- وعده غذایی
- صبحانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- نوامبر 21, 2016
- 4 پیمانه
- آرد
- 1 پیمانه
- شیر
- 5 قاشق غذا خوری
- شکر
- 2 1/2 قاشق چای خوری
- خمیر مایه
- 2 عدد
- تخم مرغ
- 1/2 قاشق چای خوری
- نمک
- 4 قاشق غذا خوری
- کره یا روغن جامد آب شده
- 1 عدد
- زرده تخم مرغ
- 1 قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده
یکی از خوشمزه ترین انواع نان صبحانه ، نان پارکر است که بافت بسیار نرم و پنبه ای دارد و بسیار خوش طعم و خوشمزه است .
نان پارکر یک گزینه مناسب برای صبحانه به همراه کره و مربا است که مطمئنا از خوردن آن لذت می برید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه نان پارکر را آموزش می دهد .
آرد و نمک را در کاسه دیگری باهم مخلوط کرده و وسط آن را گود می کنیم . سپس مایه خمیر به عمل آمده را به همراه مخلوط شیر و تخم مرغ به آرد اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم تا خمیر یک دستی به دست آید .
سپس روی خمیر را با پارچه تمیزی پوشانده و به مدت ۱٫۵ تا ۲ ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود .
سطح میز کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را روی آن قرار داده و دوباره ورز می دهیم تا پف اضافی خمیر بخوابد . سپس خمیر را به شکل دلخواه شکل داده و در قالب مورد نظر که از قبل آن را چرب کرده ایم قرار می دهیم .
دوباره روی خمیر را با دستمال پوشانده و اجازه می دهیم تا خمیر به مدت ۲۰ دقیقه دیگر هم استراحت کند . در پایان روی خمیر را با ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران رومال کرده و قالب را در فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا نان پارکر پخته و تغییر رنگ دهد . سپس گریل را روشن می کنیم تا روی نان هم طلایی رنگ شود .
بعد از پخت نان پارکر را از فر خارج کرده و در دستمال تمیزی می پیچیم و برای صبحانه با مربا سرو می کنیم .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !