نان پیده یکی از فوق العاده ترین و خوشمزه ترین نان های ترکیه است که بافت بسیار نرم و لطیفی هم دارد . این نان خوشمزه طرز تهیه راحتی دارد و بسیار سریع آماده می شود .
نان پیده یک گزینه مناسب برای صبحانه همراه با کره و مربا و هم چنین برای افطار در ماه مبارک رمضان می باشد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه نان پیده ترکیه را آموزش می دهد که عکس و دستور آن را دوست عزیز محبوبه جوادی ارسال کرده اند .
برای تهیه نان پیده ترکیه ابتدا آب ولرم ، ۱ قاشق غذاخوری آرد ، شکر و پودر مخمر را در کاسه ای ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه کناری می گذاریم تا عمل بیاید و پف کند .
سپس آرد ، آب ، روغن زیتون ، نمک ، سفیده تخم مرغ و شیر را داخل کاسه بزرگی ریخته و مخمر به عمل آمده را هم اضافه کرده و با قاشق چوبی ترکیب می کنیم تا خمیر آماده شود . خمیر بدست آمده باید شل و چسبناک باشد . سپس به خمیر به مدت ۱ ساعت استراحت داده و دوباره با قاشق چوبی پف اضافی خمیر را می گیریم . فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
حالا خمیر به دست آمده را روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم ، ریخته و با یک قاشق و یا دست روی خمیر را شکل می دهیم . سپس زرده تخم مرغ باقی مانده را هم زده و رومال کرده و روی خمیر در صورت تمایل کمی کنجد و سیاه دانه ریخته و نان پیده را داخل فر از قبل گرم شده در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
سپس گریل را روشن می کنیم تا روی نان پیده هم طلایی رنگ شود .
نان پیده را به محض اینکه از فر خارج کردیم با همان کاغذ روغنی در دستمال تمیزی به مدت ۱۵ دقیقه می پیچیم و بعد نان را از دستمال خارج کرده و کاغذ روغنی را از آن جدا کرده و برش می زنیم .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !