- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 45 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 10 نفر
- وعده غذایی
- عصرانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- می 29, 2016
- 1/2 پیمانه
- گردو خرد شده
- 1 پیمانه
- پوره لبو
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چای خوری
- پودر دارچین
- 1/4 قاشق چای خوری
- وانیل
- 3/4 پیمانه
- روغن
- 3/4 پیمانه
- شکر
- 2 پیمانه
- آرد
- 3 عدد
- تخم مرغ
- 1/2 پیمانه
- آب لبو
کیک لبو یکی از لذیذترین کیک هاست که طعم بی نظیری دارد و بافت آن نیز بسیار نرم و لطیف می باشد . طعم لبو در این کیک اصلا محسوس نیست . می توانید این کیک خوشمزه و خوشرنگ را برای شب یلدا آماده و از میهمانان خود پذیرایی کنید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک لبو را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک لبو ، ابتدا لبوها را پوست گرفته و به صورت ورقه ای برش می زنیم . و بعد با مقدار کمی آب و شکر بخارپز می کنیم .
آب لبوهای پخته شده را جدا کرده و لبوها را به صورت پوره در می آوریم .
تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با دیگر مواد هم دما شوند .
آرد ، بکینگ پودر و پودر دارچین را نیز باهم ترکیب و 3 بار الک می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
حالا در یک کاسه تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و با همزن هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شوند . روغن را نیز اضافه کرده و هم می زنیم .
سپس آب لبو را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا با دیگر مواد ترکیب شود .
ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را کم کم و در چند مرحله به مایع کیک لبو اضافه کرده و با همزن دستی و یا لیسک هم می زنیم تا تمامی مواد باهم مخلوط شوند .
در پایان گردوی خرد شده را نیز اضافه می کنیم .
کف قالب را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم .
مایع کیک لبو را در قالب ریخته و آن را در فری که از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کیک ما بپزد . ( بعد از نیم ساعت با یک خلال دندان کیک را تست کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک شما آماده است )
بعد از خارج کردن کیک لبو از داخل فر ، اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود و بعد از قالب خارج کرده و تزئین می کنیم .
من دو نوع کیک لبو و کیک کدو حلوایی را باهم آماده ، برش و در کنار هم چیدم .
- در صورت تمایل می توانید پودر دارچین و گردوی خرد شده را از دستور کیک لبو حذف کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !