کرم باواریا ، یکی از دسرهای فوق العاده خوشمزه سوئیسی است که بافت بسیار لطیفی هم دارد . کرم باواریا دسر مناسب برای میهمانی ها محسوب می شود و می توان آن را به صورت تک نفره و یا در قالب بزرگ تهیه و سرو کرد .
کرم باواریا انواع مختلفی دارد و می توان آن را به صورت وانیلی ، شکلاتی ، نسکافه ای ، میوه ای و … تهیه کرد که امروز ما طرز تهیه کرم باواریا کاکائویی را آموزش می دهیم .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کرم باواریا را آموزش می دهد .
برای تهیه کرم باواریا کاکائویی ، ابتدا پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری می گذاریم تا پودر ژلاتین در آب حل شده و مایع شفافی بدست آید و بعد کنار می گذاریم تا خنک شود .
شیر را هم روی حرارت قرار داده و به آن پودر کاکائو و نسکافه را اضافه کرده و هم می زنیم تا ترکیب شوند و شیر به جوش آید .
تا آن زمان زرده های تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و پودر شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا کشدار و سفید رنگ شود . سپس شیر به جوش آمده را کم کم به زرده تخم مرغ اضافه کرده و تند تند هم می زنیم تا تخم مرغ نبدد و حالت بریدگی و پختگی پیدا نکند .
سپس مایع ررا کنار می گذاریم تا خنک شود و از حرارت بیفتد .
در پایان خامه صبحانه و پودر ژلاتین حل شده در آب را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا خامه نیز کاملا در شیر حل شود .
کف قالب مورد نظر را با برس کمی چرب کرده و کرم باواریا را داخل قالب می ریزیم . سپس آن را به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد .
به هنگام سرو کرم باواریا کاکائویی را به آرامی از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !